Se castiga bani din pariuri online?

Nu sunt eu cel mai în măsură să vorbesc despre acest subiect în acest moment, dar la câte am văzut în jurul meu, am o mare idee despre cum ar trebui să pariem ca să ne putem scoate investiţia.

Mai de multe am scris într-un ghid pentru pariorii începători care a fost testat cu succes şi de către mine (un mare începător în acel moment). Am fost pe plus mereu până când am decis să nu mai continui. Nu m-am oprimit pentru că nu câştigam, pur şi simplu am decis că nu aş mai putea să mă informez la fel de bine şi să urmăresc constant meciurile pentru a paria constant.

Dacă vrei să răspund la întrebarea din titlu, răspunsul este DA, dar nu e uşor.

Până la urmă, dacă ar fi fost uşor, toată lumea ar fi făcut acest lucru cu succes. Faptul că este greu şi că se pierd uşor banii, îi fac pe toţi cei care au avut parte de eşecuri să zică că este o excrocherie.

Da, poate fi o excrocerie ca la loterie, dar la pariuri nu ţine doar de noroc, ţine şi de inteligenţă şi strategie.

Până la urmă noţiunea de bankroll m-a ajutat să fiu mereu pe plus în perioada când am pus pariuri online.

O altă caracterizare bună se poate face şi cu poker-ul. Unii cred că poker-ul este un joc de noroc, dar cei mai bogaţi oameni din poker spun că este unul de strategie.

Dacă te uiţi la un meci de poker, ai să observi că totul ţine de cum licitezi şi de cum joci. Se câştigă mulţi bani chiar dacă nu ai cărţi bune.

Aşa poţi spune şi de pariuri. Poţi câştiga foarte mulţi bani dacă eşti atent şi pariezi doar în momentele cele mai bune.

Mai jos ţi-am pregătit câteva sfaturi de urmat dacă eşti parior sau dacă doreşti să pariezi în viitorul apropiat:

Sfaturi pentru pariori

1. Niciodată să nu pariezi cu banii care îţi asigură traiul zilnic. Este regulă de bază în pariuri şi în finanţe personale şi din această cauză apar cele mai mari riscuri.

Dacă ne pariem banii care ne asigură ziua de mâine, o să ne implicăm mult prea emoţional şi o să pariem pe meciuri foarte riscante.

Atunci când îţi pariezi banii de buzunar, ai tendinţa să pariezi pe mize foarte mari. Vrei să câştigi totul într-o singură zi.

Aici este şi problema cea mai mare a pariorilor începături: nu îşi fac un plan cu banii lor personali.

Recomandarea mea este să-ţi realizezi un buget de pariuri. Un buget care poate fi intitulat în cazul tău: Buget de investiţii. Practic doar banii din acest buget de investiţii îi poţi folosi la pariuri.

Banii de pariuri ar trebui să fie undeva la 10% din salariu tău şi nu ar trebui să-ţi afecteze sistemul financiar.

Acest buget îţi oferă posibilitatea să gândeşti cât se poate de pragmatic şi odată cu această gândire vor dispărea şi emoţiile că vei rămâne fără bani dacă vei pierde.

Aşa ajungi să fii un profesionist.

2. Pariază doar în sporturile în care eşti cel mai bine informat. Dacă ţie îţi place tenisul, nu paria în fotbal pentru că acolo sunt mai multe meciuri. Cel mai bine este să pariezi în sportul în care eşti cel mai ataşat şi despre care citeşti zilnic.

De ce? Pentru că vei ştii mereu când un jucător este în formă sau nu. Vei ştii mereu când va trebui să pariezi sau nu.

Trebuie să fii mereu informat şi să citeşti ziarele/site-urile de specialitate zilnic.

Este ca la bursă: Investeşti doar în domeniile în care eşti cel mai bine pregătit.

3. Consideră pariurile ca pe o formă de investiţie pentru tine. Nu te aştepta la câştiguri de peste 1000% din cât ai investit.

Gândeşte-te că la bancă dobânda este de 3-4%, însă riscul este foarte mare.

Un câştig bun pe lună din pariuri ar putea fi de 30-40%. Practic dacă parieri în total de 1000 de lei, să câştigi cel puţin 1300-1400 de lei.

Aşa gândeşte un investitor şi aşa ar trebui să gândeşti şi tu când te apuci de pariuri. Asta înseamnă să fii înţelept.

4. Nu paria doar la rezultatul final. Acum cu ajutorul tehnologiilor poţi face tot ce vrei de unde vrei. Cele mai importante agentii de pariuri sportive online îţi pun la dispoziţie multe instrumente care să te ajute să pariezi de oriunde şi oricând.

Poţi paria în timpul meciului pe câte cornere se vor da sau câte goluri vor primii oaspeţii/gazdele.

Până la urmă nu doar rezultatele finale contează.

Apropo, ştiai că în peste 50% din meciuri sunt mai mult de 10 cornere în Premier League?

Cu această informaţie poţi paria pe cornere mereu şi să câştigi cel puţin 50% din meciuri. Dacă analizezi şi echipele, vei observa că anumite echipa au mai multe cornere în fiecare meci. Dacă pariezi pe cornere la meciurile în care joacă echipele respective, şansele tale de a câştiga cresc semnificativ.

Aşadar, asta înseamnă inteligenţă în pariuri online.

5. Pariază doar pe 1-2 meciuri în acelaşi timp. În primul rând, şansele de a câştiga cresc foarte mult dacă pariezi pe mai puţin meciuri.

Dacă sunt 2 meciuri analizate foarte bine de tine înainte, ai şanse mult mai mari de a câştiga decât dacă ai fi pus 5-6 meciuri pe un bilet. Pariurile online îţi oferă această şansă, din fericire.

În al doilea rând, pariază pe meciuri unde ai o cote cuprinse între 1,5 şi 2. Dacă tot rişti, măcar să rişti cu o un procentaj de câştig destul de mare. Pentru 1,15 sau 1,2 nu se merită riscul de a paria.

În al treilea rând, şi ultimul din acest punct de vedere, pariază maxim 25% din bankroll tău (bugetul tău de pariuri) în acelai timp.

Dacă ai 1000 de lei buget de pariuri, pariază doar 250 de lei şi încearcă să faci profit din ei. Nu toţi banii în acelaşi timp.

6. Pariurile nu sunt pentru oricine. Da, nu sunt pentru oricine şi nici nu vor fi. La fel cum nici investiţii la bursă sau înfiinţarea unei afaceri nu este pentru oricine.

Trebuie să te pasioneze domeniul şi trebuie să ai răbdare şi o foarte bună intuiţie.

Toate acestea se câştigă în timp.

Iar dacă mai foloseşti şi regula cu bugetul de pariuri, cu siguranţă nu vei ajunge dependent de aceste jocuri. Dependenţi sunt doar cei care îşi cheltuie salariul pe pariuri imediat după ce l-au primit.

Pe final tot ce îţi pot spune este să apelezi la pariuri doar atunci când eşti pregătit să faci acest lucru.

Pariuri = Strategie. După strategie vine şi partea de noroc, însă dacă eşti mereu informat, riscurile scad foarte mult.

Succes la bani!

Laurentiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.