Ghid pariuri: Cum sa castigi din pariuri sportive

De fiecare dată m-am întrebat dacă joaca cu pariurile este o glumă sau nu.

Vroiam să mă întâlnesc cu oameni care câştigă să văd cu ochii mei cum sa castigi din pariuri.

Din întâmplare am dat peste cei de la 5predictii.ro care au dezvoltat un ghid de pariuri pentru tine în cazul în care vrei să înveţi cum sa castigi din pariuri sportive.

Ghid pariuri Cum sa castigi din pariuri sportive
Ghid pariuri Cum sa castigi din pariuri sportive

Nu sunt un fan şi nu voi fi un fan al pariurilor dar înainte să public acest ghid pariuri l-am testat cu sume relativ mici şi funcţionează.

Cu 30 de lei am ajuns la vreo 60 într-un timp destul de mic conform următorului ghid practic pentru pariori.

În continuare te invit să vezi ce ar trebui să faci pentru a câştiga bani din pariuri sportive.

Ghid pariuri: Cum sa castigi din pariuri sportive

Majoritatea persoanelor intreaba daca se poate face profit pe termen lung din pariuri sportive. Daca da… atunci cat de multi bani poti sa castigi… cum trebuie sa pariezi …etc. Cu siguranta va sunt cunoscute aceste intrebari sau chiar va stau pe limba.

Raspunsul este categoric DA!

Fiecare joc de noroc se bazeaza pe probabilitati. Daca arunci o moneda de 1000 de ori va cadea cu aproximatie de 500 de ori pe marca si de 500 de ori pe ban.

Chiar daca nu exact, vom avea totusi in jur de 50% procentaj pentru fiecare fata a monedei. Aceasta este legea probabilitatilor si nu o poate schimba nimeni. In pariuri sportive legea se aplica la fel de simplu… castigi sau pierzi, ai sanse 50% pentru fiecare, la fel ca si in cazul monedei.

Dar cand vine vorba de pariuri sportive atunci poti obtine o rata de castig de peste 50% cu usurinta, asta pentru ca pariurile sportive nu se bazeaza doar pe noroc.

Este vorba despre cunostiintele fiecaruia din sport. Teoretic poti ajunge la 100% procentaj de castig dar bineinteles ca asta nu este posibil pe termen lung.

Daca pariezi dupa un sistem sau o strategie, o rata de castig de 30-40% poate sa iti aduca multi bani. Avand in vedere ca 50% se poate obtine doar daca arunci cu banul, ganditi-va la cati bani se pot face cu un procentaj de reusita de 60-70%.

Ca sa iti ridici procentajul de reusita nu trebuie decat sa urmaresti statistici, rezultate, si sa cunosti cat mai multe lucruri despre meciul pe care urmeaza sa pariezi. Pentru asta exista internetul, si partea buna este ca poti sa gasesti orice informatii ai nevoie despre meciurile pe care vrei sa pariezi gratis.

Nu este usor, dar cu putina rabdare si o minte cumpatata poti obtine rezultate bune. Desigur poti alege oricand calea usoara… si anume predictiile platite dar va trebui sa stii cum sa-ti administrezi banii pentru a face profit.

In urmatoarele randuri din aceasta sesctiune vom explica niste sisteme de joc prin care se pot obtine profituri considerabile cu un procentaj de castig de numai 40% sau chiar mai putin.

Noţiunea de Bankroll!

Bankroll pentru pariuri sportive

Bankroll-ul este poate cel mai important lucru la pariuri sportive. Administrarea sanatoasa a banilor confera siguranta, iar siguranta si linistea financiara te ajuta sa iei cele mai bune decizii cand pariezi online.

Bankroll-ul reprezinta bani care iti permiti sa ii pierzi! Sunt banii care nu iti trebuie la altceva! Necesitatea banilor si disperarea iti poate influenta psihicul si calmul, si de aici la pierdere totala nu mai este decat un pas.

Nu conteaza cum pariezi, ce fel de sistem sau strategie la pariuri folosesti, structura bankroll-ului va ramane intotdeauna la fel.

In primul rand trebuie sa iti imparti intreaga suma de bani din contul de pariuri la 4. Astfel vei risca intotdeauna 25% din bankroll si iti vei proteja restul banilor pentru zilele negre cu serii de pariuri pierzatoare.

Sa luam un exemplu:

Sa zicem ca ai 1.000 lei Bankroll. Il imparti in 4 parti egale si vei avea 250 lei sa-i folosesti intr-un sistem de pariere.

Sa zicem ca vei iesi pe plus cu 200 lei… Imediat adaugi banii la suma totala si iti maresti bankroll-ul:

( 4 x 250 lei ) + 200 lei profitul = 1200 lei.

Asadar vei avea 1200 lei pe care ii vei imparti din nou la 4. Asta inseamna ca ai:

300 lei x 4 = 1200 lei

Acum poti sa iesi la joc cu 300 lei si sa ii inmultesti iarasi.

Presupunem ca dupa urmatoarea runda de pariuri vei avea 250 lei profit. Asadar bankroll marit cu 250 lei.

(1200 lei anteriori + 250 lei profit runda doi) = 1450 lei Bankroll

Procedeul se repeta chiar daca in continuare vei pierde.

Sa zicem ca pierzi la urmatoarea etapa de pariuri 300 lei si astfel vei si in situatia:

1450 lei Bankroll anterior – 300 lei pierderea = 1150 lei

Nu ramane decat sa imparti 1150 lei in 4 parti egale ( 1150 lei / 4 = 287.5 lei ) si vei pune la bataie pentru urmatoarea etapa de pariuri 287.5 lei.

Acest procedeu de management al banilor este foarte important si foarte puternic in acelasi timp.

Foloseste-l sa iti construiesti un bankroll solid pe termen lung. Trebuie sa incepi cu putini bani iar pe parcurs sa iti maresti bankroll-ul.

Un bankroll solid se creste cu o casa de pariuri sigura.

Cum ajung un parior profesionist?

Multi oameni cred ca este nevoie sa castigi cel putin 80% din pariurile tale ca sa faci bani seriosi din treaba asta.

La prima vedere poti spune ca este normal sa gandeasca asa, dar adevarul este cu totul altul.

Adevarul este ca diferenta dintre procentajul de reusita al pariorilor profesionisti si pariorii amatori, este mult mai mica decat v-ati putut imagina vreodata.

Pentru explicatiile urmatoare vom defini notiunea de “pariuri echilibrate” ca fiind pariurile cu fix doua variante de castig, avand probabilitati egale pentru fiecare.

Exemplu: Pariurile pe “Total Goluri” – Peste 2.5 si Sub 2.5 goluri, cu o cota pentru fiecare varianta de 1.93. La acest tip de pariuri exista 50% sanse pentru fiecare varianta de castig. Tot in categoria pariurilor echilibrate intra si pariurile pe total cornere, total cartonase sau chiar handicap asiatic (in anumite cazuri).

Jucand la pariuri echilibrate oricine poate obtine un procentaj de reusita de 50%. La urma urmei nu trebuie decat sa dai cu banul si ai sanse mari sa faci 50% . Profitul caselor de pariuri vine de la diferenta de cote, dar asta este alta discutie si nu o voi detalia aici.

Jucatorii profesionisti de pariuri rareori sustin un 57-58% procentaj de reusita pe termen lung, iar de cele mai multe ori se invart undeva intre 54-55%.

Dar pana la urma de unde vine profitul jucatorilor profesionisti de pariuri si mai ales cum reusesc sa castige multi bani ?

Matematic se poate demonstra ca profitul obtinut de pe urma a 200 de pariuri la procentaj de reusita 55%, este mai mare decat profitul obtinut dupa 50 de pariuri la procentaj de reusita de 60%.

In alte cuvinte cu cat mai mult pariezi cu atat mai mult vei castiga.

Un alt lucru pe care pariorii profesionisti il stiu este: Cu cat pui mai multe pariuri, cu atat te vei apropia mai mult de procentajul de reusita care iti reflecta valoarea.

Ca si in cazul monedei, daca arunci doar de zece ori, se poate sa pice de 8 ori pe marca si de 2 ori pe ban. Dar daca arunci de o suta de ori, sau chiar o mie de ori, atunci te vei apropia tot mai mult de procentajul normal, 50% – 50% pentru fiecare parte a banului.

Vom clarifica printr-un exemplu tot ce am explicat pana acum:

Sa zicem ca un parior amator pe nume Alex, pune cate un pariu echilibrat la saptamana pe echipa lui favorita. Presupunem cote de 1.93 la fiecare pariu. Aceasta cota se poate obtine desigur la “Total goluri”.

Dupa un an, Alex a castigat 55% din pariurile sale, 29 la numar. Daca a pariat 100$ pe fiecare meci va iesi pe plus cu 397$.

  • 29 x 1.93 x 100$ = $5597 – 5200$ = 397$ profit

In alt caz un parior profesionist va pune cam 20 de pariuri pe zi a cate 100$. Sa urmarim acum calculele pentru cazul in care termina anul cu un procentaj de reusita de numai 53% ( mai mic decat al lui Alex )

  • 20 jocuri x 365 zile = 7300 pariuri
  • 53% din 7300 pariuri = 3869 pariuri castigatoare.
  • 3869 pariuri castigate la cote de 1.93, a cate 100$ fiecare = 746.717$
  • 746.717$ – total mizat = 746.717$ – 730.000$ = 16.717$

Asadar: PROFIT NET = 16.717$

Dupa cativa ani un parior profesionist va paria 1000$ la fiecare pariu, si va termina anul cu 167.000$ profit.

Concluzia: Pariorii profesionisti pariaza cu mult mai mult decat cei amatori. Trebuie sa stiti ca 55% din 500 de pariuri castigate, inseamna profit mai mare decat 65% din 50 pariuri.

Ideal este sa puneti 8-10 pariuri pe zi si sa nu riscati pe un pariu mai mult de 2.5% din partea a patra a bankroll-ului. Mai exact, miza pariurilor pe fiecare zi nu trebuie sa depaseasca 25% din bankroll, pentru a obtine rezultate optime.

Cum sa castigi din pariuri sportive cu ajutorul unui sistem de joc la pariuri combinate!

Scopul la acest sistem de pariuri combinate este sa castigi un bilet din zece. Asta inseamna doar 10% procentaj de reusita la pariuri sportive.

Partea si mai interesanta la acest sistem de pariuri este ca iti poti alege singur profitul pe care il vei face.

In primul rand, este vorba de un sistem de joc cu bilete de maxim 2 meciuri.

Nu adaugati mai mult de doua selectii pe bilet, pentru a nu va diminua sansele.

Este cunoscut faptul ca un numar mai mare de meciuri pe un singur bilet scade sansele, iar probabilitatea de castig devine mult prea mica pentru a risca bani.

Sa joci la pariuri cu peste 3 selectii pe bilet este greseala cea mai des intalnita la pariorii amatori. Sfatul nostru este sa jucati doar la pariuri single sau maxim 2 selectii pe bilet cu cote de minim 1.70, altfel veti imbogati casele de pariuri.

Pe ce meciuri veti paria?

Cel mai sigur este sa pariati la handicap asiatic pe doua favorite, la cote intre 1.70 si 2.50 maxim.

Ghid pariuri: Cum pariati?

Fiecare pariu il veti calcula in functie de cotele casei de pariuri aleasa, folosind formula de mai jos:

PARIU = (TP+P) / ((MECI1 x MECI2)-1)

PARIU = este rezultatul formulei, si anume suma de bani pe care o veti paria
TP = Total pierderi anterioare
P = Profitul pe care doriti sa il faceti
MECI1 = Cota pentru meciul 1 (Ex: 1.80)
MECI2 = Cota pentru meciul 2

PASUL 1

Decideti suma pe care doriti sa o castigati.

Sa zicem ca vrei sa castigi 25$ in prima zi iar cotele celor doua meciuri alese pentru bilet sunt 1.83 respectiv 2.10.

PARIU = (0 + 25) / ((1.83 x 2.10)-1) = 8.79$

Asadar pe primul tau bilet vei paria 8.79$.

Daca castigi, faci 25$ profit asa cum ti-ai propus. 8.79$ x 1.83 x 2.1 – 8.79$ = 25$

Mai departe vei merge la pasul 1.

Daca pierzi mergi la pasul 2.

PASUL 2

Refaci biletul dupa formula de baza, numai ca de aceasta data vei avea TP = 8.79$ (total pierderi de pana acum).

Sa zicem ca ai ales doua meciuri cu cotele 1.71 respectiv 2.05

PARIU = (8.79$ + 25$) / ((1.71 x 2.05)-1) = 13.46$

Asadar vei paria 13.46$ pentru a recupera pierderile si a face profitul vizat.

Daca castigi, faci 25$ profit. 13.46$ x 1.71 x 2.05 – (13.46$ + 8.79$) = 25$

Mergi din nou la pasul 1

Daca pierzi mergi la pasul 3

PASUL 3

Sa zicem ca avem cotele 2.20 si 1.95 pentru biletul de la pasul 3.

PARIU = (8.79$ + 13.46$ + 25$) / ((2.20 x 1.95) – 1) = 14.36$

Urmatorul pariu trebuie sa fie de 14.36$

Daca castigi, faci 25$ profit. 14.36$ x 2.20 x 1.95 – (14.36$ + 13.46$ + 8.79$) = 25$

Mergi la pasul 1.

Daca pierzi mergi la pasul 4.

PASUL 4

Continui procedura folosind formula enuntata mai sus, pana cand vei prinde un bilet. La primul bilet castigat vei face profitul vizat si vei trece din nou la pasul 1.

Principalele reguli pentru a castiga bani din pariuri:

  • Folosind formula de mai sus aclatuieste un bilet cu doua meciuri (nu mai mult de 2 meciuri);
  • Daca pierzi primul bilet, foloseste formula pentru a stabili miza pentru biletul 2. Continua asa pana prinzi un bilet castigator;
  • Daca castigi primul bilet din serie, incepe o serie noua de la pasul 1;
  • Daca pierzi, continua seria pana la pasul 10, sau chiar mai mult daca iti permite Bankroll-ul;
  • Daca ai ajuns la o serie de 10 bilete consecutive pierdute, si ai consumat 50% din Bankroll, cel mai bine este sa te opresti, sa accepti pierderea, si sa incepi din nou de la pasul 1 pentru a-ti reface Bankroll-ul;
  • Poti folosi acest sistem in fiecare zi pe predictiile altor tipsteri profesionisti. Trebuie sa prinzi doar un bilet din zece. Daca ai Bankroll puternic in spate poti juca cate doua serii in acelasi timp.

Daca vei alege singur meciurile zilnice, ai grija sa iti faci bine temele. Alege cotele cele mai rentabile si studiaza bine echipele inaintea meciurilor. Acest sistem se poate folosi la orice sport si pe orice tip de pariuri.

Trebuie doar sa calculezi miza cu formula de baza enuntata mai sus.

Acesta este ghidul de pariori pe care ţi-l propun în cazul în care eşti fan pariuri. Nu da banii pe bilete care nu au cum să iasă.

Fiecare pariu trebuie să facă parte dintr-o strategie. Asigură-te că ai o strategie de pariuri indiferent dacă faci asta full time sau doar din când în când.

Nu paria din plăcere că altfel pierzi bani şi te demotivezi. Dacă pariezi, încearcă să faci asta cu cap ca altel nu ai cum sa castigi din pariuri.

De Ce Să Nu Folosești Pariuri Sportive?

În timp ce pariurile sportive pot părea o modalitate intrigantă de a-ți testa cunoștințele despre sporturi și, eventual, de a câștiga bani, ele vin cu un set distinct de riscuri și dezavantaje care ar trebui luate în considerare cu atenție. Iată câteva motive importante pentru care ar trebui să te gândești de două ori înainte de a intra în lumea pariurilor sportive.

1. Risc Financiar Mare: Pariurile sportive presupun un risc financiar semnificativ. Cu toate că există potențial de câștig, pierderile pot fi la fel de dramatice. O serie de pariuri neinspirate sau greșeli strategice pot duce la epuizarea rapidă a fondurilor.

2. Dependenta și Riscuri pentru Sănătate: Pariurile sportive pot deveni dependente și pot avea un impact negativ asupra sănătății mentale și emoționale a individului. Jocurile de noroc excesive pot duce la stres, anxietate și chiar depresie.

3. Dezinformare și Manipulare: În lumea pariurilor sportive, informația și datele pot fi adesea contradictorii sau manipulatoare. Programele de știri sportive și sfaturile de pariere pot avea interese comerciale sau pot fi influențate de agenții de pariere.

4. Lipsește Controlul: Pariurile sportive pot duce la pierderea controlului asupra finanțelor personale. Acesta poate duce la datorii, probleme financiare și pierderea economiilor de o viață.

5. Risc de Fraude și Fixarea Meciurilor: În anumite cazuri, meciurile sportive pot fi fixate sau manipulate pentru a influența rezultatele pariurilor. Aceasta poate duce la pierderi financiare pentru pariori onești.

6. Pierdere de Timp: Pariurile sportive pot deveni consumatoare de timp. Cercetarea evenimentelor sportive, urmărirea meciurilor și plasarea pariurilor necesită efort și timp considerabil.

7. Riscul de Încălcare a Legii: În multe jurisdicții, pariurile sportive sunt reglementate sau chiar ilegale. Plasarea de pariuri ilegale poate atrage sancțiuni legale.

În concluzie, pariurile sportive nu sunt potrivite pentru toată lumea și ar trebui abordate cu precauție. Dacă decizi să pariezi, este important să o faci cu responsabilitate, să-ți stabilești un buget clar și să eviți investirea unor sume pe care nu le poți pierde. Consultarea cu un specialist în probleme de jocuri de noroc sau un terapeut poate fi utilă pentru a preveni sau trata problemele legate de dependența de jocuri de noroc.

Te invit sa inveti sa investesti.

Poti da startul investitiile cu ajutorul unei sesiuni de consultanta de investitii care te va ajuta sa afli toate detaliile de start.

Sa fie cu folos!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.