Recenzie Tehnici de a vinde de Dale Carnagie

Dale Carnegie face o afirmație îndrăzneață în această carte, și anume că vânzările fac lumea să meargă mai departe.

Trebuie să îl credem pe cuvânt având în vedere că autorul a devenit dintr-un copil sărac unul dintre cei mai apreciați speakeri motivaționali, scriitori și a înființat Progamul de training Dale Carnegie, care există și în prezent în peste 70 de țări.

Cursurile lui au fost urmate de peste 8 milioane de oameni din întreaga lume, oameni ce au acumulat adevărate informații necesare succesului în bussiness.

Împreună cu J. Oliver Crom și Michael Crom, 2 persoane care aveau peste 40 de ani experiență în vânzări, a reușit să scrie cartea “Tehnici de a vinde”.

Ce ne transmite această carte?

Agenții de vânzare caută mereu noi moduri de a-și depăși targetul și de a încheia mai multe vânzări, dar toți agenți de vânzări care sunt buni știu că nu există o formulă magică pentru a obține asta.

Autorul ne spune că e ca atunci când te apuci să cânți la un instrument: să faci o vânzare poate fi dificil și neplăcut la început, dar cu practică, această poate deveni ușoară și chiar plăcută.

Această carte este un ghid ce merită cu adevărat citit de toate persoanele care lucrează în domeniul vânzărilor.

Ghidul te poartă prin procesul de vânzare pas cu pas, de la primul contact cu clientul, cum să îl faci să ia o decizie, cum să folosești conduita adecvată la telefon și în prezentările personale și până la a vinde în așa fel încât clientul să nu mai fie preocupat de preț.

Autorul dă sfaturi despre cum să eviți anumite clișee plictisitoare, cum să interpretezi limbajul corpului și cum să îl folosești în avantajul tău, știind când e timpul să te retragi dintr-o vânzare și când să clarifici toate obiecțiile ridicate de client.

Ca o idee principală a întregii cărți este că tehnica ce vinde cel mai bine ține de agentul de vânzare: atitudine, perseverență, îndemânare și cunoașterea – toate astea creează o oportunitate.

În cartea asta vei învăța:

  • cum să folosești principiile fundamentale ale vânzărilor;
  • cum să te focalizezi pe clienți pentru a-ți crește vânzările;
  • ce presupune să îți creezi o listă de contacte excelentă;
  • cum să închei o vânzare.

Dacă îți dorești să ai niște avantaje în față competiției, să reușești să vinzi mai mult decât ți-ai propus sau pur și simplu dorești să citești o carte financiară cu adevărat bună, atunci nu trebuie să o ratezi.

Cartea o poţi găsi uşor pe:

[button url=”https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=35164d607&unique=184f69294&redirect_to=https%253A//www.elefant.ro/tehnici-de-a-vinde_918f5ed1-2b7e-4089-98d7-540969b86961″ target=”blank” background=”#6ad115″ color=”#ffffff” size=”5″ icon=”icon: check”]elefant.ro[/button]

[button url=”//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=35164d607&unique=9a6f02fef&redirect_to=http%3A//www.libris.ro/tehnici-de-a-vinde-dale-carnegie-CVE973-8356-95-4–p317712.html” target=”blank” background=”#ff0000″ color=”#ffffff” size=”5″ icon=”icon: check”]libris.ro[/button]

Succes la citit!

Laurentiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.