10 Pagini de Facebook Romanesti care scriu despre Educatie Financiara

Pagini de facebook romanesti care scriu despre educatie financiaraDupă un articol în care am scris despre cele mai bune bloguri financiare, romanesti si straine, a sosit timpul să fac un articol de acest gen şi cu pagini de facebook, de date aceasta doar în română.

Toată ziua stăm pe facebook. Unii stau pe facebook ca să vadă ce fac prietenii lor, alţii stau pe facebook pentru a fii la curent cu cele mai noi evenimente, iar alţii stau pentru a găsi tot felul de articole şi informaţii pentru dezvoltarea lor.

Am realizat acest articol special pentru persoanele care sunt interesate de educatie financiara şi care stau foarte mult pe facebook. Dacă tot stăm pe facebook măcar să folosim acest timp pentru a ne informa cât mai mult.

Informaţia reprezintă cel mai important capital din zilele noastre.

Lista conţine pagini de facebook romanesti care scriu despre educatie financiara, bani şi motivaţie financiară.

Pentru a le urmări, trebuie doar să apeşi pe butonul like din fiecare căsuţă de mai jos şi după vei primi în News Feed toate informaţiile ce le postează acestea.

Dacă îţi place lista, ajută-mă să o promovez şi prietenilor tăi cu ajutorul butoanelor din stânga articolului.

10 Pagini de Facebook Romanesti care scriu despre Educatie Financiara

 

Articol inspirat după 12 pagini de Facebook care oferă resurse pentru marketing şi comunicare online.

Dacă crezi că mai sunt pagini de facebook româneşti de educaţie financiară pe care le-am omis, lasă-mi un comentariu la acest articol cu denumirea acestora.

Sursa poza articol

Despre Autor: , pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, mă poţi contacta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.