Bloguri Financiare pe care le urmaresc cu drag

Update în octombrie 2019 

Am scris acest articol acum aproape 7 ani. Multe dintre blogurile pe care le-am menţionat atunci le mai urmăresc şi acum.

Atunci aveam un blog nou şi cu drag mă uitam la cei care au mai multă experienţă.

Timpul a trecut, însă mereu urmăresc ce scriu alţi colegi şi îi recomand cu cel mai mare drag.

Lista actualizată în 2017 pe care o recomand cu mare drag este.

Bloguri financiare româneşti

1. ABCdarFinanciar.ro – este blogul Monicăi Mititulu cu care am scris un ghid extrem de valoros şi cu care voi mai avea multe alte colaborări extrem de frumoase şi pe viitor.

2. Milionarul Mioritic – Blogul lui Luca Dezmir – primul blogger român pe care l-am cunoscut şi în viaţa reală. Este şi primul blogger pe domeniul acesta.

3. inteligentafinanciara.ro – Blogul lui Iordache Cătălin, al doilea blogger român pe care l-am cunoscut şi în viaţa reală. Multe, multe informaţii interesante vei găsi la el pe blog.

4. Stiintabanilor.ro – un blog pe care îl apreciez pe zi ce trece. Îmi plac articolele lui Valentin Nedelcu şi tot ce recomanda.

5. InvestestelaBursa.ro – ţin să menţionez că îmi plac extrem de mult video-urile realizate de Rareş Mihăilă. Are toată aprecierea mea pentru că are timp de vlogging.

6. AcademiaDeAntreprenori.ro – este blogul lui Bogdan Popescu, nu l-am cunoscut încă, dar am discutat de foarte multe ori cu el si îmi place mult modul în care priveşte tranzacţiile pe bursă.

7. Liviu Pasat  – Speaker şi autor în educaţie financiară. Îmi plac toate ideile pe care le transmite atât în carte, cât şi pe social media.

8. Burcash – este blogul lui Eusebiu Burcas, unul dintre cei mai importanţi speakeri de educaţie financiară din România. Cu drag îl ascult de fiecare dată când am ocazia.

9. Mihainichisoiu.ro – este blogul lui Mihai Nichisoiu de la Tradeville. De la el vei afla multe idei şi informaţii despre piaţa de capital.

10. Totuldesprebaniitai.com – Analizele şi Opiniile lui Laurenţiu Rosoiu mereu mă ajută în legătură cu Bursa. Îi citesc mereu noile articole şi mereu apreciez sinceritatea cu care scrie despre piaţa din România.

11. Bvbescu.ro – Despre bursă şi despre cum să faci bani din ea găseşti multe pe acest blog.

12. IdeisiBani.ro – un blog pe care îl urmăresc de o bună perioadă de timp şi unde am găsit multe informaţii utile de educaţie financiară. Blog scris de Dan Sulica, expert în domeniu.

13. Economisim.info – un blog cu extrem de multe idei de cum să economiseşi bani.

14. Danieltanase.com – Vlogger în domeniul educaţiei financiare. Vei găsi multe videouri interactive şi utile.

15. ConstruimImperii.ro – blogul lui Daniel Zărnescu – unul dintre cei mai cunoscuţi blogger din domeniu pe care îl respect. Îmi place foarte mult cum scrie. Articole de mare calitate vei găsi la el.

16. Cristinne.ro – blogul Cristinei unde prezintă multe idei de afaceri / educaţie financiară.

17. Fluentinfinante.ro – nu este un blog al unei persoane, ci o platformă dezvoltată de Bursa de Valori Bucureşti şi alţi parteneri. Recomand platforma pentru începătorii investitori.

18. Finantare.ro – Este mai mult un portal decât un blog, însă acolo afli cel mai rapid informaţii despre sursele de finanţare din România.

Bloguri financiare străine

19. Thesimpledollar.com

20. Getrichslowly.org

21. Onecentatatime.com

22. Moneysavingexpert.com

Cele străine te voi lăsa pe tine să le descoperi 🙂

Şi nu în ultimul rând, acest blog – www.laurentiumihai.ro în care mi-am propus să încerc să învăţ cât mai mulţi români tainele educaţiei financiare şi cum să facă bani din investiţii.

Tu ce bloguri financiare ne mai propui?

Aştept propunerile tale de bloguri financiare printr-un comentariu puţin mai jos.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.