5 Metode De Facut Bani daca ai Cunostinte de Limba Engleza

Metode De Facut Bani daca ai Cunostinte de Limba EnglezaAutorul acestui articol este Daniel care scrie şi pe www.bani-pe-internet.net . El ne va prezenta, după cum spune şi titlul, cinci metode cu care să ne rotunjim conturile cu ajutorul cunoştinţelor de limba engleză. Haideţi să îl „ascultăm”:

Engleza este oficial a doua cea mai vorbită limbă de pe glob, după mandarina (limba oficială din Taiwan și China, care este cunoscută de majoritatea populației chineze).

Totuși, pentru noi, engleza este cea mai accesibilă pentru că avem alfabet comun și poți găsi foarte usor pe cineva care să te învețe. În acest articol vom discuta despre câteva metode prin care să ne rotunjim conturile cu ajutorul cunoștințelor noastre de limba engleză.

5 Metode De Facut Bani daca ai Cunostinte de Limba Engleza

Prima și cea mai ușoară dintre ele se referă la scrierea de articole in limba engleză. Există foarte multe site-uri la ora actuală care au nevoie de foarte mult conținut (articole) și adevărul este că nu se găsesc prea multe persoane cu adevărat competente așa că nu ar fi rau să te înscrii dacă ai timp liber.

Unul dintre aceste site-uri este Elance.com prin intermediul căruia cei care au nevoie de articole in diferite limbi și nu au timpul necesar să o facă iși găsesc persoane pe care să le angajeze.

A doua metodă are legătura cu site-ul Fiverr.com și s-ar caracteriza cu întrebarea: Ce poți face pentru 5$? .

Haideți să vă explic cum funcționează. În general acest site este vizitat de două tipuri de persoane: cei care îl folosesc să faca bani și cei care îi plătesc pe cei din prima categorie.

Din moment ce ai ajuns să citești acest articol, bănuiesc că te interesează să faci bani, adică faci parte din prima categorie. Ai nevoie în primul rând de un cont și de o idee originală (dacă ai intrat pe site probabil ai vazut că fiecare utilizator vine cu ceva nou și se găsesc persoane interesate de acel lucru, pe care îl au de oferit).

Sunt unii care își scriu pe diferite părți ale corpului mesaje, alții care pot cânta la diferite instrumente orice melodie, purtând un tricou cu chipul tău sau al unei persoane pentru care dorești să faci un cadou și așa mai departe.

Îți recomand să publici orice idee dintr-un motiv simplu, site-ul este atât de mare încât pur și simplu nu are cum să nu se vândă aproape orice.

Pentru un blogger care știe să scrie în limba engleză există o oportunitate reală: un blog în limba engleză. Să ne gândim puțin: limba română are un număr limitat de vorbitori, de aproximativ 30 de milioane pe când engleza este cunoscută de un număr de aproximativ 1 miliard … iar asta înseamnă o audiență de până la 33 de ori mai mare.

Altfel spus, orice ai face in limba engleză (pe internet) ai de 33 de ori mai multe șanse de reușită decât in Romania și chiar trebuie să te gândești bine la asta daca ești un blogger în România care face 50 de dolari pe lună: Cum ar fi să faci 1500 dolari pe lună?

Ca să reușești ai nevoie de un domeniu preferat .com, de câțiva dolari și un nume sugestiv în limba engleză. Dacă blogul va fi unul generalist sau targetat pe un anumit subiect depinde numai de tine.

Cu un blog in limba engleză poți câștiga din mai multe surse: Afilierea, Vânzarea de link-uri, spațiu de reclamă, Scrierea de articole in scop comercial, Vânzarea unui produs propriu precum comercializarea unei carti in format electronic și lista poate continua.

A patra metodă se referă la a te angaja la o firmă care are nevoie de oameni pentru serviciul de asistență. De exemplu exista multe site-uri care vând în diferite țări și limba intermediară este engleza.

Ei au nevoie de persoane capabile să raspundă la email-uri și telefoane pentru a rezolva diferite probleme.

În același timp, respectiva firmă poate avea nevoie de cineva care să știe și limba română: dacă îți găsești de lucru la un magazin online internațional, vor exista posturi diferite pentru fiecare limbă în parte care, de regulă, sunt ocupate destul de repede așa că este bine să fii cu ochii pe ele imediat ce apar.

Desigur, în cazul în care optezi pentru această variantă trebuie să te descurci foarte bine la vorbit și nu doar „să ai habar”.

A cincea metodă este poate una dintre cele mai profitabile dar sunt necesare anumite cunoștințe. Aici vom face referire la programatori sau webdesigneri care își pot găsi de lucru foarte ușor în ziua de azi.

Cel mai ușor mod în care pot face asta este să caute de lucru pe internet, mai exact pe site-urile cu freelanceri (unul dintre ele l-am menționat mai sus și o sa îl rescriu: Elance.com).

La o simplă cautare acolo vei vedea că sunt foarte căutate și bine plătite. Dezavantajul aici este următorul: ca să fi angajat de cineva ai nevoie de o reputație pe care trebuie să ți-o creezi cumva, așa că probabil îți va fi mai greu la început, singura soluție fiind să cobori prețul cât poți de mult.

În felul acesta vei prinde câteva proiecte și vei obține un nivel de încredere. Recomandarea mea este să te înscrii chiar pe mai multe site-uri de acest gen, să aplici la cât mai multe proiecte și să tratezi totul cu o seriozitate deosebită.

Ca o notă: una dintre cele mai bune echipe de programatori de pe acel site este din România. Alte site-uri pentru freelanceri mai poţi găsi AICI.

În continuare te invit să răspunzi la următoarele întrebări:

Care este nivelul tau de cunoastere a limbii engleza in acest moment ?

Crezi ca poti ajunge sa ai un trai decent folosind una sau mai multe metode prezentate aici?

Daca raspunsul este „Da” … Care dintre aceaste metode crezi ca ar fi mai potrivita?

Ce alte metode de facut bani care să necesite limba engleză mai cunoşti?

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.