2parale sau profitshare? Unde sa-mi fac cont?

2parale sau profitshare? Unde sa-mi fac cont?

O dată cu publicarea paginii de Recomandări am început să primesc întrebări cu privire la ce platformă de afiliere folosesc cel mai des: 2parale sau profitshare pentru afilierea pe blog.

Până acum 3-4 luni foloseam doar 2parale deoarece credeam că doar o platformă de afiliere îmi este de ajuns (având în vedere că promovez partea de cărţi prin afiliere), însă în noiembrie de black friday mi-am demonstrat contrariul.

2parale sau profitshare

Pierdeam lunar posibilităţi de conversie deoarece mulţi advertiseri cunoscuţi (ex. eMAG, Flanco, etc) erau pe profitshare, iar eu încă mă mulţumeam cu 2parale.

În noiembrie mi-am făcut cont şi pe profitshare şi nu am făcut mai mult decât să inserez câteva link-uri de afiliere în articole deja scrise.

Rezultatul a început să se vadă destul de repede şi am început fac comisioane fără prea mult efort.

Se vede puterea eMAG-ului şi a altor câteva magazine online din profitshare.

Da, rămâne 2parale cea mai bună platformă de afiliere, însă cred că pentru un afiliat cea mai bună variantă este să fie prezent şi pe ambele platforme.

Nu sunt eu un afiliat premium care face zeci de mii de lei din afiliere, însă afilierea îmi arată zilnic că se pot face bani online, dar numai după ce depui destul de multă muncă în analize şi teste.

Dacă eşti un începător, nu te aştepta să faci bani peste noapte. Mulţi dintre afiliaţii de top nu au făcut bani deloc în primele 6 luni şi acum fac zeci de mii de lei pe lună sau chiar pe zi.

Uite AICI un articol interesant scris de Radu despre ce înseamnă afilierea “mare”.

Până atunci te las cu răspunsul meu la întrebarea din titlu: Le aleg pe amândouă pentru că platformele sunt diferite cu advertiseri diferiţi. Fiecare platformă are plusurile şi minusurile ei, însă partea bună este că ambele pot ajuta la creşterea câştigului tău.

Acest cuvinte nu le zic numai eu, le zic şi afiliaţii cu putere, ex: Cristian în interviul Cum poate deveni marketingul afiliat un full job

Succes la afiliere!

Laurenţiu Mihai

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.

Articol Recomandat! Cum sa investi sa investesti pe bursa in mod gratuit!

Felicitări pentru că ai citit tot articolul. Dacă ţi-a plăcut, ajută-mă să-l promovez mai departe cu un share:

INTRĂ ÎN COMUNITATEA LAURENTIUMIHAI.RO