2performant sau profitshare? Unde sa-mi fac cont?

Până acum 3-4 luni foloseam doar 2performant deoarece credeam că doar o platformă de afiliere îmi este de ajuns (având în vedere că promovez partea de cărţi prin afiliere), însă în noiembrie de black friday mi-am demonstrat contrariul.

2parale sau profitshare

Pierdeam lunar posibilităţi de conversie deoarece mulţi advertiseri cunoscuţi (ex. eMAG, Flanco, etc) erau pe profitshare, iar eu încă mă mulţumeam cu 2performant.

În noiembrie mi-am făcut cont şi pe profitshare şi nu am făcut mai mult decât să inserez câteva link-uri de afiliere în articole deja scrise.

Rezultatul a început să se vadă destul de repede şi am început fac comisioane fără prea mult efort.

Se vede puterea eMAG-ului şi a altor câteva magazine online din profitshare.

Da, rămâne 2performant cea mai bună platformă de afiliere, însă cred că pentru un afiliat cea mai bună variantă este să fie prezent şi pe ambele platforme.

Nu sunt eu un afiliat premium care face zeci de mii de lei din afiliere, însă afilierea îmi arată zilnic că se pot face bani online, dar numai după ce depui destul de multă muncă în analize şi teste.

Dacă eşti un începător, nu te aştepta să faci bani peste noapte. Mulţi dintre afiliaţii de top nu au făcut bani deloc în primele 6 luni şi acum fac zeci de mii de lei pe lună sau chiar pe zi.

Uite AICI un articol interesant scris de Radu despre ce înseamnă afilierea „mare”.

Până atunci te las cu răspunsul meu la întrebarea din titlu: Le aleg pe amândouă pentru că platformele sunt diferite cu advertiseri diferiţi. Fiecare platformă are plusurile şi minusurile ei, însă partea bună este că ambele pot ajuta la creşterea câştigului tău.

Acest cuvinte nu le zic numai eu, le zic şi afiliaţii cu putere, ex: Cristian în interviul Cum poate deveni marketingul afiliat un full job

Succes la afiliere!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.