London Stock Exchange (LSE)

London Stock Exchange – Bursa de la Londra – este bursa principală din UK și cea mai mare din Europa. Bursa este situată fizic în orașul Londra. În 2007, Bursa de la Londra a fuzionat cu Bursa de Valori din Milano, Borsa Italiana, pentru a forma Grupul Bursei de Valori din Londra.

Prin piețele sale primare, LSE oferă acces rentabil la unele dintre cele mai profunde și mai lichide fonduri de capital din lume.

Acesta găzduiește o gamă largă de companii și oferă tranzacții electronice de acțiuni pentru companiile listate.

LSE este cea mai internațională dintre toate bursele cu mii de companii din mai mult de 60 de țări și este sursa principală a lichidității pieței de capitaluri proprii, a prețurilor de referință și a datelor de piață din Europa.

Piața principală a LSE este una dintre cele mai diverse piețe bursiere din lume, cu companii care formează 40 de sectoare diferite. Oferă companiilor acces la prețuri puternice și în timp real, acces la piete extinse de capital, niveluri semnificative de acoperire media, cercetare și anunțuri.

Există o serie de moduri diferite pentru companiile de a se alătura pieței principale. Segmentul Premium se aplică numai acțiunilor de capitaluri emise de firmele comerciale, precum și entităților de investiții închise și deschise.

Emitenții de listare premium trebuie să îndeplinească regulile Regatului Unit, care sunt mai mari decât cerințele minime ale Uniunii Europene. 

Segmentul Standard este deschis emiterii de acțiuni de capitaluri proprii, încasări globale de depozitare, titluri de creanță și instrumente derivate care trebuie să respecte cerințele minime ale UE.

Segmentul fondului specializat a fost conceput special pentru companii cu creștere ridicată, producătoare de venituri și entități de investiții extrem de specializate care vizează investitori instituționali sau, respectiv, profesioniști.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.