Banii Vorbesc S.04 Ep.09 Experienta mea financiara cu Roxana Bucur

Mă bucur să revin la voi cu un nou episod din categoria ”Experiența mea financiară” pe care l-am așteptat de mult timp. Categoria aceasta aduce în atenția ta un monolog prin care invitatul nostru vorbește despre întâmplările și experiențele prin care a trecut cu privire la finanțele personale.

Roxana Bucur, planificator financiar și autoarea cărții de educație financiară pentru copii ”Mărunțilă și Bancnoțilă”, este invitatul nostru care ne va împărtăși experiențele prin care a trecut.

Are o experiență extinsă în zona de planificare financiară pentru bătrânețe, cât și în domeniile asigurarilor și pensiilor.

Roxana vorbește mai mult tinerilor despre cum să îți începi educația financiară, cum să ajungi să economisești chiar și 90% atunci când ești tânăr și despre cum să depășești obstacole când părinții nu sunt de acord cu tine.

Te las pe tine să descoperi mai multe din povestea dezvoltată de Roxana.

Acest episod este sponsorizat de BCR – Scoala De Bani.

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

Ascultă întreaga poveste a Roxanei şi află mai multe despre:

  • Cum sa depasesti obstacolele cand parintii nu sunt de acord cu tine
  • Cum sa ajungi sa economisesti ca tanar pana la 90% din banii primiti
  • Cand ar trebui sa incepi sa te interesezi despre educatia financiara

Urmează un nou episod în curând.

Abonează-te puţin mai jos ca să afli primul despre el.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.