Estimari Dividende BVB pentru 2017 – Între 4 si 16,25% la cele mai importante companii listate

Am primit următoarele estimări de dividende acum aproximativ 1 lună, dar am aşteptat ca să-mi fac o idee dacă sunt estimări corecte sau doar cifre care să dea bine la public.

După cum am colaborat şi am lucrat cu cei de la Tradeville până acum, cu siguranţă nu sunt ei genul să vină cu estimări pompoase şi nefondate cu argumente.

Pe mine personal m-au bucurat aceste cifre pentru că sunt un investitor pe bursa de România şi multe dintre companiile de mai jos se află în portofoliul meu.

Uite şi estimările de dividende pentru 2017 oferite de Tradeville:

estimari-dividende

Sursă Tradeville

Practic, dacă investim doar în aceste companii, avem asigurat un randament mediu de 8,81%. Foarte bine dacă mă întrebi pe mine.

Mai ales că la aceste randamente se mai pot adăuga câştiguri în funcţie de cât de mult cresc acţiunile.

Informatii despre investiţiile inteligente pe bursă găseşti în acest articol documentat -> Cum sa investesti inteligent pe piata de capital?

Revenind la investiţiile sigure, mă gândeam în timp ce scriam acest articol la cei care încă mai cred în depozitele bancare.

Din păcate, tot mai mulţi oameni aleg să-şi pună banii în depozite, însă dobânzile au scăzut de la peste 6% la sub 1% în doar 6 ani.

depozite

Sursă: gândul.info

Aşadar, cei care vor anumite investiţii inteligente cu un randament mare, vă sfătuiesc să verificaţi aceste estimări şi să analizaţi puţin riscurile.

Să ştiţi că bursa din România nu este aşa volatilă ca alte burse din lume, ceea ce duce la un risc destul de scăzut.

Dacă vrei să înveţi să investeşti fără să pierzi bani, îţi recomand acest tool unde te poţi „juca” cu 50.000 lei virtuali.

Sper să ai în vedere aceste estimări şi să te gândeşti de 2 ori înainte de o investiţie.

Succes la investiţii!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.