Despagubiri pentru Refuzare Imbarcare – Cum le poti Obtine

În cazul în care compania pe care o veți alege va refuză îmbarcarea, atunci trebuie să va cunoașteți drepturile de pasageri aerieni, astfel încât să știți ceea ce aveți de făcut în continuare.

Eu îţi recomand platforma una dintre cele 3 platforme specialiste de aici, care, după părerea mea, este cea mai bună pentru a solicita despăgubiri pe toate probleme întâmpinate la nivel de zbor.

Ce trebuie să faceţi atunci când ai un resfuz de îmbarcare.

Refuzarea imbarcării la zboruri în cadrul Uniunii Europene

În cazul în care aveți zboruri spre si din Uniunea Europeană, trebuie să știți că este important să nu va oferiți voluntari și să cedați locurile în schimbul voucherelor sau a altor avantaje.

În cazul în care faceți acest lucru, e posibil să vi se anuleze dreptul compensațiilor adiționale. Bineînețeles e posibil ca să acceptați o oferta, în cazul în care doriți acest lucru, iar compania va face o oferta atrăgătoare.

Un alt lucru pe care trebuie să-l faceți este să va prezentați cartea de îmbarcare, dar și alte documente de călătorie. În cazul în care nu aveți bilet de îmbarcare, puteți prezenta orice alt document de călătorie, iar acesta va conține codul de rezervare.

Acest număr va fi alocat rezervarii zborului vostru de către compania aeriană, el fiind un cod din șase caractere. Aceste caractere pot include litere, dar și cifre.

Trebuie să întrebați și de ce nu vi se permite îmbarcarea. Cel mai comun motiv pentru care nu vi se permite îmbarcarea este suprarezervarea zborului, dar mai există și alte motive datorită cărora nu vi se va permite îmbarcarea.

În cazul în care va decideți să depuneți o reclamație, această informație este una importantă. Dacă preferați, puteți chiar să solicitați restituirea prețului plătit, dar și un zbor de întoarcere către punctul de unde ați plecat, în cazul în care acest lucru este necesar.

În cazul în care sunteți eligibil, compania aeriană trebuie chiar să va plătească imediat ce vi s-a refuzat îmbarcarea.

În plus, ar trebui să vi se ofere și un bilet pentru zbor de întoarcere, dar și o compensație. În cazul în care sunteți nevoiți să așteptați în aeroport mai mult decât a fost prevăzut, compania aeriană trebuie să va ofere atât mâncare, cât și băuturi răcoritoare.

În unele cazuri, dacă este nevoie, solicitați companiei aeriene să va ofere o camera de hotel, în cazul în care sunteți nevoiți să rămâneți peste noapte în așteptarea zborului alternativ.

Compania aeriană va trebui să vă acopere orice costuri rezonabile pentru cazare, dar și pentru transportul la și de la aeroport, în cazul în care acest lucru este necesar.

Indiferent dacă este vorba despre pierderea unei rezervări deja plătite, a unui hotel sau a unei mașini închiriate, precum și alte costuri neașteptate, pasagerii zborurilor internaționale, își pot recupera costurile cauzate de întreruperea zborului.

Explorați toate detaliile despre refuzul la îmbarcare pentru zborurile în cadrul UE și aflați mai multe despre drepturile pe care le aveți că pasager aerian.

Refuzul la îmbarcare pentru zborurile în cadrul Statelor Unite

În cazul în care se refuză dreptul de zbor al pasagerului datorită suprarezervarii zborului, pasagerii pot avea dreptul la compensație. Chiar și în acest caz, veți vedea că lucrurile sunt destul de asemănătoare.

Nu va oferiți voluntar și nu cedați astfel locul în schimbul voucherelor sau a altor avantaje. Prezentați mereu cartea de îmbarcare, dar și alte documente de călătorie.

Un alt lucru pe care îl puteți face este să întrebați de ce nu vi se permite îmbarcarea. Solicitați bilet pentru un alt zbor către destinația voastră, iar în cazul refuzului îmbarcării, solicitați mereu compensație.

Dacă veți fi eligibili, cpmpania aeriană va trebui să plătească. Verificați și dacă refuzul la îmbarcare este eligibil pentru compensație.

Refuzul de îmbarcare pentru zborurile internaționale

Ca și în cazul celorlalte tipuri de zboruri, chiar și în acest caz veți putea face lucruri asemănătoare. Nu vă oferiți astfel voluntari și nu cedați în schimbul voucherelor sau a altor avantaje.

De asemenea, prezentați cartea de îmbarcare, dar și documunetele de călătorie.

Întrebați de ce nu vi se permite îmbarcarea și solicitați bilet pentru un alt zbor către destinația dorită.

În cazul în care refuzul la îmbarcare ajunge să va coste bani în plus, atunci păstrați chitanțele pentru a va recupera costurille cauzate de întreruperea zborului.

Solicitare despagubiri Refuz Imbarcare

Dacă ai o problemă cu refuzul de îmbarcare, te invit să nu aşteptţi.

Dacă vrei ca cineva să te ajute fără ca tu să te implici direct, contra unui comision, poţi solicita ajutorul celor de la airhelp.com.

Călătorii plăcute îţi doresc!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.