Curs: Cum sa Castigi Bani din Marketing Afiliat cu 2performant

Una dintre cele mai importante surse de venit în mediul online este marketingul afiliat. Chiar dacă ai un blog (cum este acesta unde te afli acum) sau pur şi simplu recomanzi produse pe diverse grupuri de facebook sau de whatsapp, poţi să-ţi creşti puţin veniturile prin această metodă.

Nu este o metodă nouă şi cred că majoritatea au aflat deja despre ea.

Mai greu este cu practica şi cu acţiunea. Mulţi ştiu ce înseamnă marketingul afiliat şi cum poţi câştiga bani din acest mijloc, dar puţini chiar se apucă de această activitate.

La început, poate fi destul de simplu pentru tine pentru a face câteva recomandări, însă, dacă vrei un venit mai mare, atunci trebuie să devină un part time job.

Sunt persoane (top afiliates) care au câştigat sute de mii de euro din comisioane până acum, dar, ca să ajungi acolo, ai nevoie de timp, de multă educaţie şi de investiţii.

Dacă eşti începător, vreau să te anunţ că Dorin Boerescu (CEO 2performant) – a lansat un curs despre cum să câştigi din marketing afiliat cu ajutorul platformei 2performant.

Este un curs pentru începători!

Dacă eşti avansat, cred că ai avea nevoie de alte cursuri, dar un începător ar avea multe de învăţat.

Am acces la curs şi l-am parcurs cu mare drag.

Mi-a plăcut structura cursului, modul în care sunt explicate conceptele şi, foarte mult, calitatea video/sunet.

Se vede că s-a lucrat foarte mult la realizarea acestui curs şi mă bucur că îl pot recomanda. Este şi singurul curs despre afiliere din România (din câte am auzit până acum).

Structura cursului:

  1. Intro în marketing afiliat – cei mai importanţi termeni pe care trebuie să-i cunoşti + răspunsuri la întrebări precum: Cum funcţionează o reţea de afiliere, cum funcţioneză linkul de afiliere, cum te poate ajuta afiliere în viaţa profesională, cum să îţi faci un cont.
  2. Funcţionalităţile 2performant – un capitol foarte interesant despre platforma de afiliere. Da, se vorbeşte mult despre platforma 2performant şi este bine să se întâmple aşa. Până la urmă, trebuie să cunoşti foarte bine platforma ca să începi să promovezi.
  3. Start la afiliere – video-uri despre cum promovezi un link afiliat, metode de promo PPC a linkurilor de afiliere, recomandări de la top afiliaţi din platformă.

Eu recomand cu drag cursul, mai ales că este făcut de Dorin, o persoană pe care o respect foarte mult.

Găseşti cursul pe Udemy.

Nu este foarte scump. Dacă găseşti ofertele bune, îl poţi cumpăra cu 9,99 euro.

Toate detaliile despre curs le găseşti aici ->

[button url=”https://click.linksynergy.com/deeplink?id=6VWbk3U2kCA&mid=39197&murl=https%3A%2F%2Fwww.udemy.com%2Fcourse%2Fcastiga-bani-ca-afiliat-2performant%2F%3Ffbclid%3DIwAR0KgCNx_EU14j6VBmockeERacnstoSht7DlsAg1yEO3_BgQQKl74ObBEOs” target=”blank” background=”#fd0900″ color=”#ffffff” size=”6″ icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#ffffff”]Curs Online – Cum sa castigi bani ca afiliat 2performant[/button]

PS. Afiliere pentru mine este principala sursă de câştig din online pentru blogurile pe care le deţin: laurentiumihai.ro şi 1cartepesaptamana.ro.

Sper să-ţi fie de folos.

Spor la bani!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.