Curs Excel Online pentru Incepatori – Tot ce trebuie sa stii despre Excel

Poate nu este un curs strict legat de educaţia financiară, dar este un curs care ar putea fi de interes pentru foarte multe persoane care ajung pe acest blog.

MS Excel Extended – Tot ce trebuie sa stii despre Excel – este un curs excel online realizat de Radu Popa, cel mai cunoscut trainer de excel din România. Nu cred că mai este un trainer mai cunoscut şi mai priceput decât Radu pe nişa aceasta de excel.

Felul în care structurează fiecare curs este unic şi benefic pentru cei care încep de la zero privind această abilitate.

A ştii să foloseşti excelul este ceva obligatoriu pentru aproape toate companiile din România. Toate rapoartele, toate evidenţele şi toate calculele se fac în excel.

Dacă nu ai învăţat în liceu sau facultate despre cum poţi să foloseşti excelul cât mai bine posibil, atunci acest curs este foarte necesar pentru tine.

Ţin să menţionez că acest curs online despre excel nu este gratis. Costă 120 lei iar după părere mea nu este mult deloc. Conţine peste 5 ore de video-uri cu explicaţii pe înţelesul tuturor, quizz-uri la fiecare capitol, mici teste de înţelegere şi, foarte important, posibilitatea de a pune întrebări direct lui Radu din platformă.

Cursul excel este format din zeci de video-uri grupate în următoarele capitole:

  1. Introducere în excel
  2. Tabele în Excel şi cum să le faci
  3. Analiza Datelor cu ajutorul excelului
  4. Cum să faci Grafice în excel
  5. Funcţii şi formule de calcul în excel
  6. Alte lucruri despre excel

Uite un video făcut de Radu despre capitolul 2 – pe scurt. Il poti accesa AICI.

Practic, vei găsi toate informaţiile despre curs într-un singur loc, grupată fix cum trebuie pentru a fi înţeleasă de o persoană începătoare.

Costul de 120 lei este one time. Poţi relua cursul când doreşti tu şi de câte ori doreşti tu.

Pentru mai multe detalii despre curs (agenda completă) dar şi pentru înscrieri, poţi intra pe officeninja.teachable.com

Curs Excel Extended – Tot ce trebuie sa stii despre Excel

Să fie cu folos şi să-mi dai un email despre cum a fost cursul.

Sunt aici pentru orice detaliu în plus. Îl pot întreb direct pe Radu dacă ai întrebări specifice.

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.