Cum sa-ti educi financiar copilul de la o varsta frageda

Un infografic foarte interesant şi util pentru părinţi şi bunici.

Ştim cu toţii că în momentul de faţă fără bani nu putem face nimic. Ştim cu toţii că la şcoală nici un copil nu este învăţat ce să facă cu banii şi cum să-i gestioneze.

Din cauza asta, sarcina pentru a învăţa un copil cum să-şi gestioneze banii revine în datoria părinţilor, bunicilor sau persoanelor care au grijă de acesta.

Sunt de părere că am avut parte de o educaţie foarte bună când vine vorba de gestionarea banilor încă de când sunt mic şi legat de acest subiect o să vorbesc în următoarele articole.

Până atunci te invit să vezi aceşti paşi foarte utili pentru a învăţa un copil încă de mic ce să facă cu banii şi cum să-i gestioneze.

Sunt metode pe care eu le recomand oricărui părinte care trebuie să-şi educe financiar copilul încă de la o vârstă fragedă!

Cum sa-ti educi financiar copilul de la o varsta frageda

Cum sa-ti educi financiar copilul de la o varsta frageda

Închei acest articol cu un citat foarte bun de la Robert Kiyosaki care prezintă cel mai bine distinţia dintre educaţia formală şi educaţia financiară:

Calificările academice sunt importante și la fel este și educația financiară. Sunt amandouă importante dar școala uită una dintre ele.

Sursa infografic

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.