Cum arata ziua celor mai importanti lideri din lume

Astăzi vreau să-ţi prezint un infografic foarte interesant despre modul în care îşi petrec ziua mai mulţi lideri-antreprenori la nivel mondial.

Mai precis, este un infografic care detaliază o zi din viaţa lor cu momentul în care se trezesc, cu fiecare activitate în parte pe care o realizează şi cu momentul în care se pun în pat.

La studiu au participat lideri influenţi din companii precum: Adobe, Google, Fibernet, at&t şi multe altele.

Interesant este faptul că majoritate se trezesc în jur de ora 6, iar fiecare dintre ei pun mare accent pe socializare, team work şi dezvoltare personală.

Te invit să analizezi infograficul de mai jos şi să faci comparaţii între modul în care ei îşi petrec timpul cu modul în care tu ţi-l petreci pe al tău. Cu siguranţă vei găsi ceva util de schimbat în cazul tău.

Eu personal mai am de lucru la trezitul de dimineaţă. Încă încerc să-mi stăpânesc somnul şi să fiu productiv cât pot de mult de dimineaţa. Prin urmare, acest articol a fost scris la ora 7 dimineaţa.

Aştept părerea ta despre infografic printr-un comentariu mai jos.

Cum arata ziua celor mai importanti lideri din lume

Cum arata ziua celor mai importanti lideri din lume

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.