Cum sa faci bani de acasa daca cunosti o limba straina

Zilele trecute vorbeam cu Gabriel Nechita de la 1cartepesaptamana.ro şi mi-a povestit despre o nouă platformă pe care el o testează de câteva zile.

Este o platformă specială pentru cei au ca pasiuni scrisul şi limbile străine.

Este vorba despre o platformă pe care o poţi folosi foarte uşor de oriunde eşti, de pe tabletă, telefon sau laptop pentru că îţi oferă o experienţă extrem de prietenoasă. Devine o plăcere să intri şi să aplici la anumite taskuri în funcţie de limba pe care o cunoşti.

Cum sa faci bani de acasa daca cunosti o limba straina

Platforma de care îţi tot povestesc se numeşte Unbabel.com şi este una dintre cele mai mari platforme de translatori din lume unde poţi face câţiva bani de acasa foarte uşor.

Până în prezent sunt înscrişi pe platformă peste 12.000 de traducători care au tradus peste 10 milioane de cuvinte în 28 de limbi.

Cum sa faci bani de acasa cu unbabel

Este ceva extraordinar după părerea mea.

După cum observi şi în poza de mai sus, în medie un traducător câştigă 8$ pe oră. Este un început foarte bun pentru un începător.

Tot Gabriel mi-a povestit că în cam 13 ore de muncă (13 ore în decursul a câtorva zile) a făcut 130 de dolari. Nu este rău pentru un part time job şi pentru un începător pe respectiva platformă.

8$ este o medie pe care o poţi depăşi foarte uşor dacă eşti foarte bun în traduceri şi dacă dedici mai mult timp acestei platforme.

Ce mai este interesant la ea e aplicaţia mobilă de care dispune. Poţi oricând să primeşti notificări cu noile joburi de traduceri.

Să-ţi povestesc puţin cum funcţionează platforma:

1. Oricine are nevoie de traduceri postează un mini job de traducere pe platformă.

2. Cei care sunt în măsură să rezolve acel task vor primi o notificare.

3. Accepţi task-ul şi după îl realizezi.

4. Platforma contorizează cuvintele traduse şi timpul acrodat. În funcţie de timpul petrecut şi de cuvintele traduse vei obţine un număr de puncte care ulterior se vor transforma în dolari.

Tot procesul este foarte uşor şi se bazează  pe un concept simplu de făcut bani de acasă, din propriul tău birou sau cameră în timpul liber.

Toţi putem să ne facem cont de translator pe Undabel.com?

Da! Contul îl poţi face gratuit, dar doar dacă cunoşti cel puţin o limbă mediu spre avansat pe lângă limba nativă, de exemplu: engleză şi română sau spaniolă şi română şi aşa mai departe.

Cu cât cunoşti mai multe limbi, cu atât mai bine pentru tine. Ai şanse foarte mari să primeşti mai multe taskuri din partea platformei.

Partea interesantă după părerea mea este că înainte să te accepte în echipă, trebuie să treci un mic test de cunoaştere a limbilor selectate de către tine. Sunt 5 mini taskuri pe care trebuie să le rezolvi într-un timp scurt.

Uite 2 exemple:

Exemplul 1
Exemplul 1
Exemplul 2
Exemplul 2

Nu este un test foarte complicat, este doar unul mic astfel încât administratorii platformei să poată testa nivelul tău de cunoaştere.

Dacă treci testul, vei primi un e-mail cu felicitări în care vei găsi mai multe informaţii despre platformă.

Aplicaţia lor mobilă se poate descărca foarte uşor de pe Google Play.

Atât am avut de spus despre această nouă metodă de făcut bani de acasă. Eu personal ţi-o recomand dacă te pricepi la traduceri şi dacă îţi place domeniul.

Este o idee bună şi pentru studenţi, elevi, dar şi pentru cei care au un job şi au timp în weekend sau după ce îşi termină munca.

Mai multe detalii despre Unbabel şi despre cum te poţi înscrie în cel mai mare grup al translatorilor internaţionali găseşti AICI.

Spor la tradus şi la făcut bani de acasă.

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.