Cum sa devii Productiv in 5 Etape [Infografic]

Cum sa devii Productiv in 5 EtapeSunt de părere că oamenii de succes au ajuns în această postură datorită mai multor factori printre care se enumeră şi productivitatea.

Consider că a fi productiv este o abilitate pe care cu toţii trebuie să o avem! Cu toţii trebuie să ştim cum să ne organizăm timpul astfel încât să obţinem cât mai multe rezultate.

Avem 24 de ore/7 zile pe săptămână dar de cele mai multe ori vedem cum cineva face de 100 de ori mai multe decât facem noi.

Cum poate el şi eu nu pot?

Pentru asta ţi-am pregătit un infografic interesant despre cum poţi să-ţi administrezi mai bine productivitatea.

Infograficul îţi prezintă 5 paşi SIMPLI pentru a face lucrurile să se întâmple la timp!

Mai jos ai găseşti şi traducerea acestor 5 paşi în română!

Cum sa devii Productiv in 5 Etape

Productiv in 5 Etape

 

  1. Culege! Identifică toate lucrurile pe care le ai de făcut. Clasifică-le după nivelul de urgenţă şi după cât de importante sunt. Vei cunoaşte de unde să începi.
  2. Analizează! Analizează-ţi fiecare task în parte şi determină pentru fiecare cât de repede trebuie făcut şi cât de important este în cazul în care nu se realizează.
  3. Organizează! Organizează-te! Realizează un plan pentru a-ţi realiza cât mai repede taskurile. Aici trebuie să analizezi felul în care munceşti şi să-ţi realizezi propriul tău proces de a rezolva lucrurile.
  4. Modifică! Fii cu ochii mereu la modul în care îţi organizezi timpul. Nu vei reuşi să fii o persoană productivă din prima, acest proces necesită timp. Asigură-te că deţii controlul procesului şi modifică în momentul în care vezi lipsuri de productivitate în anumite perioade de timp.
  5. Implementează! DO IT! Cel mai greu lucru este să ne apucăm de treabă. O dată începută treaba este peste jumătate terminată. Evită sintagma „Asta fac mai târziu!” şi apucă-te de treabă!

Dacă vrei mai multă productivitate. Îţi recomand şi următorul filmuleţ în care Brian Tracy vorbeşte despre time management şi productivitate!

[embedplusvideo height=”350″ width=”500″ editlink=”http://bit.ly/13xJQQU” standard=”http://www.youtube.com/v/3KafgR2WEgY?fs=1″ vars=”ytid=3KafgR2WEgY&width=500&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8832″ /]

Pe final te rog să răspunzi la următoarea întrebare:

Tu ce faci zilnic pentru a-ţi dezvolta PRODUCTIVITATEA?

Despre Autor: , pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, mă poţi contacta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

sursa infografic

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.