Cum iti poti plati amenda usor cu ajutorul unui telefon

O veste foarte interesantă pentru şoferii mai puţin disciplinaţi :). Şi eu am luat câteva amenzi şi cred că m-ar fi ajutat acestă aplicaţie enorm deoarece am stat la o coadă infernală să le plătesc.

Pentru a evita cozile infernale, cei de la Auto.ro au anunţat că de acum înainte poţi plăti amenzile cu ajutorul unui telefon.

Dacă eşti şofer cu siguranţă te interesează. Uite ce au zis ei:

auto.ro

Auto.ro lanseaza in parteneriat cu Libra Internet Bank serviciul “Plateste Amenda”, fiind singura facilitate din Romania care permite plata amenzii de circulatie auto, prin card bancar, direct din telefon.

Soferii au acum posibilitatea sa achite, oricand si oriunde s-ar afla, contravaloarea amenzii auto din aplicatia Auto.ro. Tranzactia se proceseaza rapid si sigur prin serviciul de plati online furnizat de Libra Internet Bank.

Aplicatia este extrem de utila soferilor care au amenzi de platit si opteaza sa plateasca jumatate din minimul amenzii prevazute de lege, fiindu-le mai usor sa se incadreaze in termenul de 2 zile lucratoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contraventiei, deoarece o pot plati de oriunde si la orice ora.

Procesul de plata a amenzii auto din aplicatia de mobil Auto.ro este simplu, rapid si sigur: soferii completeaza datele procesului verbal, achita prin card bancar si primesc confirmarea, respectiv dovada platii prin e-mail. Fiind in format electronic, dovada platii amenzii poate fi regasita cu usurinta in caz de necesitate. Platforma ofera utilizatorului posibilitatea sa aleaga localitatea de domiciliu (domiciliul fiscal) catre care se va face plata.”

Totuşi îţi recomand să nu o foloseşti prea des. Uite câteva sfaturi care te-ar ajuta dacă eşti şofer -> 7 idei care te vor ajuta sa faci economii de benzina [infografic]

Spor la condus!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.