Banii Vorbesc S.06 Ep.09 cu Cristian Istratescu: Independenta financiara cu ajutorul imobiliarelor

Imobilierele sunt un subiect care mă fascinează din ce în ce mai mult. Am început drumul investițiilor imobiliare acum câțiva ani și cred că este un domeniu fascinan din care poți câștiga foarte bine dacă ai o strategie bine pusă la punct.

Cristian Istrătescu este invitatul meu din acest episod extrem de util pentru cei care caută să investească în imobiliare. Un episod cu informații pe care Cristian le oferă în cadrul orelor de consultanță plătită. Dă din casă multe lucruri, moduri de calcul și de gândire.

Este independent financiar, dar îi place să fie mereu activ și să-i ajute pe români să-și depășească limitele financiare.

Vrea mereu să evolueze și să-și dezvolte constant surse alternative de venit pasiv.

Este activ pe social media, este investitor în imobiliare și pe bursa din România și promovează peste tot ideea de investiții pasive și independență financiară.

O să aflăm de la Cristian informații despre cum a ajuns el la independență financiară, cum poți face asta cu ajutorul imobiliarelor, cum ar trebui să analizăm o investiție imobiliară și multe calcule interesante (ex. ce poți face cu 100.000 euro în acest moment: cumper 2 garsoniere cash sau 4 garsoniere prin credit – care este în câștig).

Te las pe tine să afli toate informațiile utile direct din episod.

Episodul îl poți asculta atât audio în playerul de mai sus sau pe platformele menționate mai jos, dar și video pe youtube:

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Poți asculta interviul VIDEO și pe canalul de Youtube Banii Vorbesc!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

      

În acest episod, vei afla răspunsuri la următoarele întrebări:

  • Cum este viata de independent financiar? Cand ai decis sa faci acest lucru? Cum ai procedat la inceput?Cat timp ti-a luat?Cum poate ajunge cineva la aceasta idendepdenta financiara?
  • Sunt imobiliarele un instrument pentru acest obiectiv? Cum vezi piata imobiliara din toamana anului 2022? Cum vezi piata peste 6 luni – 1 an? Daca ar avea cineva posibilitatea de a achitiona propria locuinta prin credit acum – ce l-ai sfatui?
  • Daca am 100.000 euro – cumpar o locuinta sau cumpar mai multe prin credit? La ce sa avem grija acum la credite? dobanda fixa sau variabila?
  • Cum alegi tu o locuinta? La ce te uiti mai exact? Cum iti faci calculele?

Pentru orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi.

Nu uita să te abonezi pe youtube ca să fii primul care primește noile episoade Banii Vorbesc.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.