15 de citate de Napoleon Hill despre succesul financiar

Napoleon Hill, este şi va rămâne unul dintre cei mai cunoscuţi autori de cărţi motivaţionale şi de educaţie financiară din lume. El a fost unul dintre cei mai importanţi cercetători care şi-au dedicat timpul şi munca cercetând comportamentul bogaţilor şi drumul acestora către succes.

Cartea lui de succes, care după părerea mea este una dintre cele mai bune cărţi pe care le-am citit până acum, ste „”. Este o carte care prezintă drumul pe care trebuie să-l parcurgi pentru a ajunge la succes.

În carte, Napoleon specifică foarte în detaliu cum să transformi o idee de la starea iniţială într-o maşinărie de bani. Recomand cu încredere cartea pentru toţi care doresc să facă bani din propria idee şi să-şi facă propriile surse de venit.

Mai multe despre ideile şi învăţăturile lui Napoleon Hill găseşti în articolul: Cele 10 invataturi despre bani ale lui Napoleon Hill.

Citate de Napoleon Hill
15 de citate de Napoleon Hill despre succesul financiar

În continuare ţi-am pregătit o serie de 15 de citate spuse de marele autor Napoleon Hill. La sfârşit te invit să votezi citatele tale preferate.

15 de citate de Napoleon Hill despre succesul financiar

1. Orice lucru pe care mintea îl poate gândi şi inima îl poate iubi, îl poţi împlini.

2. Indiferent cât de vastă ar fi, cunoaşterea de ordin general nu foloseşte la nimic pentru acumularea de bani.

3. Una dintre cele mai mari slăbiciuni ale omenirii este frecvenţa cu care folosim cuvântul „imposibil”.

4. Ceea ce contează nu este ceea ce vei face, ci ceea ce faci chiar acum!

5. Omul este cu adevărat bogat atunci când are mai mulţi prieteni decât duşmani, nu se teme de nimeni şi este atât de ocupat să construiască ce are de gând, încât nu apucă să distrugă speranţele şi planurile altcuiva.

6. Efortul îşi primeşte pe deplin răsplata numai atunci când persoana respectivă refuză să renunţe.

7. Cu cât veţi lucra mai mult în direcţia corectă, cu atât mai mult vă veţi apropia de succes. Prea mulţi renunţă la succes când sunt doar la o depărtare de un pas. Îl lasă la îndemâna altora.

8. Mintea nu poate fi ocupată de emoţii pozitive şi negative în acelaşi timp. Trebuie să predomine fie unele, fie altele. Este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că emoţiile pozitive sunt cele care ne influenţează în mod dominant mintea.

9. Banii, în lipsa inteligenței, sunt periculoși.

10. Mulţi oameni încurcă dorinţele cu menirea lor. Cerinţele sau dorinţele tale financiare nu au nicio legătură cu valoarea în sine. Valoarea ta este redată în totalitate de capacitatea de a oferi un serviciu util sau de capacitatea de a-i determina pe alţii să ofere un asemenea serviciu pentru comunitate.

11. Opiniile reprezintă cea mai ieftină marfă din lume. Toţi oamenii au opinii, pe care le expun în faţa celorlalţi, dornici să le accepte. Dacă te laşi influenţat de opinii când iei anumite decizii, nu vei reuşi să îţi transformi propria dorinţă în bani.

12. Oamenii de succes iau decizii foarte repede și le schimbă foarte greu, asta dacă le mai schimbă vreodată.

13. Efortul îşi arată roadele după ce o persoană refuză să se oprească.

14. Dorinţa nu îţi va aduce bogaţia. Persistenţa, însoţită de ocolirea eşecului, vor determina însă apariţia bogăţiei.

15. O idee bună nu are un preţ fix.

Top 15 citate de Napoleon Hill (alege maxim 3)

View Results

Loading ... Loading ...

Te rog votează care ți se par cele mai bune 3 citate de Napoleon Hill sau și mai bine, propune unul nou printr-un comentariu puţin mai jos.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.