Ce ne-am face fara China?

Ce ne-am face fara China? este una dintre întrebările la care sigur ne-am gândit iar pe care l-am găsit nu cred că a fost unul prea pozitiv.

În ultimii ani, China a ajuns cel mai important centru economic din lume, oferind tuturor ţărilor cele mai multe şi, totodată, cele mai ieftine produse de pe piaţă.

Mai jos îţi prezint un infografic cu 10 lucruri pe care China le face foarte foarte bine pentru întreaga lume. 10 lucruri fără de care viaţa noastră ar fi fost mult mai grea fără China.

Te invit să urmăreşte infograficul de mai jos şi să-mi laşi un comentariu după la întrebarea de la începutul articolului.

Ce ne-am face fara China?

Informaţiile sunt analizate pentru ce s-a întâmplat în 2011, dar se spune că din 2011 până în 2013 aceste procente au crescut.

Ce ne-am face fără China?

Despre Autor: , pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, mă poţi contacta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.
//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js