Investeste destept cu ajutorul unui broker de investitii

Unul dintre sfaturile pe care ţi le-am oferit în articolul 15 strategii de investitii pentru incepatori a fost să-ţi găseşti un consilier sau un broker care să te ajute să-ţi investeşti mai bine banii.

Şi aici mă refer foarte mult la investiţiile pe piețele derivate și de capital, acolo unde ai nevoie de foarte mult timp să stai să analizezi piaţa şi să înțelegi momentele de „in” şi „out” dintr-o investiţie făcută.

Sunt foarte mulţi brokeri de investitii în România care cel mai probabil vă sună şi vă spun că ACUM ESTE MOMENTUL SĂ INVESTIŢI, piaţa este în scădere şi aşa mai departe.

Pe mine când mă sună aceşti oameni nu fac decât să mă gândesc cum să închid telefonul mai repede sau să încerc să caut eu informaţii despre starea actuală a pieței. De multe ori aceşti brokeri de investitii nu fac decât să-ţi ceară bani şi să te mintă… poate ai văzut filmul The Wolf of Wall Street.

Însă mai există şi adevărați brokeri de investitii. Sunt brokeri care te ajută, te invaţă, au grijă de portofoliul tău de investiţii şi investesc în numele tău în limita pe care tu le-o oferi.

Investeste destept cu ajutorul unui broker de investitii
Investeste destept cu ajutorul unui broker de investitii

Cum realizezi că un broker de investitii este de încredere?

  1. Când se bazează pe o strategie WIN-WIN în ambele părţi – adică atunci când brokerul este plătit la nivel de comision din profitul pe care ţi-l aduce. Dacă brokerul vrea să fie remunerat printr-un comision relativ la cât produce el, atunci înseamnă că este un broker bun şi că nu vrea să te mintă. El îşi va da interesul astfel încât ambele părţi să fie în avantaj.
  2. Când brokerul îţi explică fiecare mutare pe care o face. Este important ca atunci când angajezi un broker, acesta să-ţi ofere un raport şi să-ţi explice în ce investeşte şi de ce a ales acea metodă.
  3. Când sunt preocupaţi de calitatea serviciilor pe care le oferă, iar pentru asta îşi aleg cu grijă clientul. Da, este bine ce ai auzit. Brokerii adevăraţi îşi aleg doar un număr de conturi pe care să le gestioneze. Ei îşi analizează potenţialul, piaţa şi îşi stabilesc un număr de conturi pe care să le gestioneze. De ce? Pentru a menține un nivel de calitate ridicat pentru fiecare client în parte, atât prin gestionarea contului, cât şi prin comunicarea directă cu clientul.
  4. Când are un istoric de performanță real. În ciuda faptului că investițiile trecute nu reprezintă o garanție a performanțelor viitoare, ele reprezintă o dovadă a abilității acestuia. Atenție! Pentru a fi relevante, acestea trebuie să fie tranzacții reale, efectuate cu bani reali, pe piața de capital, nu simulări în conturi virtuale sau demo.
  5. Când are o reputație bună și o capitalizare financiară solidă. Vei dori să știi că banii pe care îi investești sunt în siguranță și că riscurile investițiilor efectuate sunt controlate.

Cred că acestea sunt cele mai importante 5 lucruri pe care trebuie să le urmărim atunci când vrem să angajăm un broker.

De ce îţi spun toate acestea?

De curând am fost contactat de cei de la TheAlphaGenerator.ro în legătură cu tranzacţionarea pe pieţele derivate şi să-i las pe ei să-mi gestioneze contul.

I-am analizat foarte bine şi mi-am dat seama că îndeplinesc cele 5 condiţii menţionate mai sus.

Cum funcţionează TheAlphaGenerator.ro

Ei pot fi numiţi consilierii financiari ai investiţiilor tale. În ce sens?

Tot ce trebuie tu să faci este să-ți deschizi un cont la unul dintre brokerii cu care ei colaborează, să depui bani şi să-i lași pe ei să-i gestioneze în numele tău.

Toată acestă activitate se bazează pe un comision (regula nr.1 atunci când cauţi un broker). Ei sunt plătiţi din profitul pe care tot ei îl generează.

Din echipa de consilieri fac parte oameni cu multă experienţă şi educaţie la mijloc, care să te ajute să iei deciziile cele mai bune atunci când vine vorba de gestionarea propriului cont.

La fel cum am zis mai sus, ei vor lua în administrare privată un număr fix de conturi, astfel încât pentru toate acestea să ofere un nivel de calitate corespunzător.

Cele 2 strategii de investiții fundamentale care stau la baza tranzacţionării cu ajutorul Alpha Generator sunt:

  1. Aşteptare, consolidare şi depăşire limite;
  2. Tranzacţionare bazată pe pe analiză tehnică, fundamentală şi sentimentală a pieţei, în care poziţiile deschise vor fi păstrate cel puţin 24 de ore.

Sunt 2 strategii foarte bune care vor asigura profitul cel mai mare, în schimbul unui risc foarte mic. Rentabilitatea conturilor pe care Alpha Generator o oferă este foarte mare şi o poţi analiza AICI.

Ce trebuie să faci ca să colaborezi cu The Alpha Generator

Dacă vrei să beneficiezi de consilierea Alpha Generator trebuie să intri pe site-ul www.TheAlphaGenerator.ro , să-ţi deschizi un cont la unul dintre brokerii parteneri ai acestora şi să începi colaborarea cu ei.

Totodată te invit să-i contactezi înainte, să-i întrebi cât mai multe despre ceea ce fac pentru a-ţi face o idee foarte clară asupra calității serviciilor pe care le oferă.

Pentru mai multe informaţii, îmi poţi lăsa un comentariu mai jos şi voi reveni cât se poate de repede cu un răspuns.

Succes la Bani!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.