Banii Vorbesc S.02 Ep.04 cu Silvia Bogdan – Importanta Educatiei Financiare Timpurii

Am cunoscut-o pe Silvia Bogdan la Money Forum România 2018, la Răşnov, şi din prima clipă am ştiut că trebuie să participe la acest podcast şi aflăm cât mai multe lucruri din experienţa ei.

Ne-a povestit foarte multe lucruri despre cum a ajuns educaţia financiară în viaţa ei, despre lucrurile minunate pe care le face la Şcoala de Valori (cel mai mare ONG care promovează educaţia în România) şi, în special, despre proiectul SEIF – Şcoala de Bani – un proiect extrem de bun de educaţie financiară realizat în parteneriat cu BCR.

Cred că acest proiect, SEIF, este cel mai mare proiect de educaţie financiară adresat adulţilor din România şi pot doar să mă bucur de aşa ceva. Dacă vei auzi despre organizarea unui seminar în oraşul tău, îţi recomand să merg fără ezitare. O să merite 🙂

Silvia a dezvoltat şi blogul disruptivethinking.ro unde, de curând, a început să publice articole de educaţie financiară foarte interesante.

Te invit să asculţi podcastul şi să revii cu întrebări/comentarii despre subiect.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

Ce răspunsuri vei afla din prima partea a interviului:

1. De unde a aparut atractia ei pentru educatia financiara?

2. Cum i-a schimbat viata acest tip de educatie?

3. Sunt banii un obiectiv sau un mijloc?

4. Ce este programul SEIF?

5. Ce iti retine pe romani sa economiseasca?

Succes la bani!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.