Banii Vorbesc S.05 Ep.10 Sfaturi pentru Tinerii de 20 de ani

Bine te-am găsit la un nou episod Banii Vorbesc. Lansăm a doua parte a sezonului 5 care va fi puțin mai diferit ca până acum.

Vom avea invitați speciali, foarte interesanți, dar vom avea și episoade în care vom fi doar noi la microfon (Laurențiu și Sorin) unde vom vorbi despre anumite întâmplări, situații, lecții, greutăți prin care am trecut fiecare.

Vom discuta mai mult despre cum am făcut noi, ce ne-a ajutat pe noi în anumite situații, dar vom oferi și soluții la anumite întrebări pe care le-am mai primit până acum.

În primul episod am ales un subiect drag nou și anume: Cum eram noi la 20 de ani, ce făceam pe vremurile acelea și ce ne-a ajutat pe noi să ne dezvoltăm în acel moment.

Am vorbit depsre joburi part time, despre voluntariat, despre tot felul de activități sportive și, în special, despre mindset.

Te invit să asculți sau să urmărești episodul – iar dacă ai mai mult de 30 de ani, să știi ca sunt multe sfaturi utile pentru toți.

Episodul îl poți asculta atât audio în playerul de mai sus sau pe platformele menționate mai jos, dar și video pe youtube:

[youtube_advanced url=”https://youtu.be/OwdBF0fA7Iw” width=”700″ height=”500″]

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Poți asculta interviul VIDEO și pe canalul de Youtube Banii Vorbesc!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

      

În acest episod, vei afla răspunsuri la următoarele întrebări:

  • Cum să gândesc pe termen lung când am 20 de ani?
  • Ce activități să fac pentru evoluția mea?
  • Să mă angajez sau?
  • Ce este important să fac în acel moment?
  • Distracție continuă sau educație?
  • Cea mai bună investiție pentru tineri?

Pentru orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi.

Nu uita să te abonezi ca să fii primul care primește noile episoade Banii Vorbesc.

Succes la bani!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.