Adevarul despre Banii pe Internet plus 2 Metode de a face Bani pe Internet

bani pe internetIn fiecare zi multi romani isi pun aceasta intrebare: Se pot face bani pe internet realisau totul este doar o mare minciuna?

Am scris acest articol pentru cei care au aceasta dilema, asa ca daca faci parte din aceasta categorie, aseaza-te comod si incepe sa citesti.

Adevarul este ca exista trei tipuri de persoane care fac bani pe internet:

 

  1. Cei care fac cu adevarat mii de euro pe luna prin mijloace cinstite;
  2. Cei care dau tepe pe internet si care fac mai putini bani decat cei din prima categorie;
  3. Cei care fac cativa doari pe luna sau deloc.

Daca din intamplare, cineva din prima categorie a ajuns sa citeasca acest articol, atunci respectiva persoana nu va gasi nimic interesant (pentru ca este deja la curent cu informatiile pe care le voi scrie).

Daca faci parte din categoriile 2 si 3 si vrei sa faci bani pe net cinstit atunci o sa vorbesc despre cateva metode.

2 Metode de a face Bani pe Internet

Una dintre metodele de a face bani pe internet se refera la vanzarea de fotografii pe internet si este chiar destul de simpla. Ai nevoie doar de un aparat de fotografiat capabil sa faca poze la o rezolutie mare, de multa imaginatie si eventual cateva cunostinte photoshop (pentru a edita ulterior imaginile).

Dupa asta trebuie sa iti faci un cont pe site-uri precum Shutterstock.com si sa incepi sa postezi imaginile. Un editor se va uita peste ele si va decide care vor aparea pe site si care nu.

A doua metoda de a face bani pe internet pe care o sa o prezint se refera la un site cu servicii online: Fiverr.com. Daca il vei vizita o sa vezi ca sunt tot felul de persoane care publica cate un anunt de forma: „I will make … for 5$”.

Tu va trebui sa te gandesti ce poti face pentru suma de 5$ si sa faci acelasi lucru ca toata lumea de pe site. Daca vi cu o idee buna si cautata, poti face intr-o singura zi cateva sute de dolari.

Pe final vreau să închei cu o întrebare, şi anume:

  • Voi ce metode de a face bani pe internet folosiţi?
Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.