3 ani de educaţie financiară cu Laurenţiu Mihai

Scriu aceste cuvinte cu foarte multă bucurie stând să mă gândesc cât mult a trecut de la scrierea primului articol de pe acest blog. În acelaşi timp, mă gândesc că totuşi este mult prea puţin timp ca să schimbi mentalităţile şi comportamentul unei comunităţi.

Înainte să-ţi spun ce s-a întâmplat în ultimul an, vreau să citeşti câteva cuvinte despre ce s-a întâmplat în urmă cu 2 ani. Aşa vei înţelege foarte uşor cât de mult a evoluat acest blog -> 2 ani de Educaţie Financiară cu Laurenţiu Mihai.

Încă de la început vreau să-ţi mulţumesc că faci parte din această comunitate. Îţi mulţumesc că mă urmăreşti, că faci parte din comunitate şi că mă ajuţi să-mi găsesc motivaţia pentru a continua să scriu.

Fără ajutorul tău nu aş fi putut face nimic până acum. Consider că în ultimul an am crescut foarte mult calitatea şi pragmatismul articolelor şi asta se datoriează evoluţiei mele. Într-un fel sau altul, blogul arată foarte bine personalitatea şi evoluţia mea.

Acum să-ţi prezint câteva mici statistici despre ce s-a întâmplat în ultimul an:

3 ani

1. La nivel de urmăritori

Numărul persoanelor care au vizitat blogul în ultimul a crescut cu 85%. Enorm de mult şi cu mult peste aşteptările mele.

Mândru să văd că tot mai mulţi au intrat pe blog şi au găsit informaţii utile. Până acum pe blog m-au vizitat aproape 700.000 de persoane. Anul viitor cu siguranţă voi atinge cifra de 1 milion.

Uite un grafic despre cum a crescut acest blog în cei 3 ani:

laurentiu mihai

Câteva cifre:

  • Medie de 30.000 de unici pe lună;
  • În medie un vizitator a stat pe blog aproximativ 2 minute şi jumătate (de ajuns să citească cel puţin un articol);

2. La nivel de prieteni din comunitate

Şi comunitatea a crescut foarte mult. Este cea care dă viaţă cel mai mult acestui blog şi unde îmi tot primesc ideile de articole.

Întotdeauna primesc felicitări, mulţumiri când trimit un newsletter. De alte persoane primesc şi sugestii de articole, alte persoane au şi lăsat un guest post pe blog. Suntem o mulţime de prieteni care într-un fel ajutăm să crească educaţia financiară în România.

Dacă faci parte din comunitate, eu îţi mulţumesc că primeşti şi citeşti emailul pe care ţi-l trimit marţi sau miercuri.

La nivel de număr, dacă anul trecut erau peste 3700 de abonaţi, anul acest ne apropiem foarte foarte aproape de numărul de 7000. (o creştere de aproape 100%).

3. La nivel de Facebook

Şi comunitatea de pe Facebook (Totul despre bani) a crescut mult în ultimul an. Creşterea a fost de la 5000 la peste 7.500. O creştere de 50%.

Mulţumesc pentru orice like, share, comentariu, mesaj primit pe facebook. Sper că am răspuns la toate.

4. La nivel de număr de articole publicate

Ţi-am spus la început că am început să cresc calitatea articolelor pe care le scriu, însă am crescut şi numărul de articole foarte mult.

De la 242 anul trecut, am ajuns la un număr de 354 de articole despre educaţie financiară.

5. La nivel de consiliere financiară

Nu vreau să zic că te multe emailuri am primit în anul trecut. Au fost câteva pe zi şi am încercat să răspund la toate.

Îmi cer scuze pentru cele la care nu am apucat să răspund. Te aştept cu orice fel de întrebare printr-un email. Găseşti informaţiile mele de contact AICI.

6. La nivel de parteneriate

În ultimul an am realizat mai multe parteneriate pentru susţinerea acestui blog. Printre ele vreau să reamintesc de cel cu specialiştii de la Tradeville. Le mulţumesc pentru informaţiile importante pe care mi le furnizează.

Planuri de viitor

Cu siguranţă voi continua cu scrierea de articole cât mai calitative şi cât mai bune posibil. Voi încerca să mai aduc câţiva parteneri în jurul blogului şi voi veni cu o super surpriză în următoarea perioadă.

Este vorba despre o aplicaţie online de gestiune a finanţelor personale. Abia aştept să vă scriu despre ea. Împreuna cu echipa de dezvoltare lucrăm de zori la ea.

Sper ca luna viitoare să vă spun câteva informaţii despre când se va lansa!

Mă bucur mult că am realizat atât de multe lucruri împreună cu tine şi abia aştept să încep următorul an.

Simt că o să fie un an foarte bun pentru finanţele tale personale, iar eu vreau să te ajut în acest demers.

Mulţumesc că mă urmăreşti!

Succes la Bani!

Laurenţiu Mihai

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.