Video InvestesteLaBursa: Interviu cu Laurentiu Mihai despre cum este sa investeti la bursa

Înainte să-ţi prezint interviul video, vreau să-ţi spun că e prima oară când sunt implicat într-un interviu-video şi a fost o experienţă foarte frumoasă. Cu siguranţă nu o să fie ultima oară 🙂

Săptămâna trecut, Rares Mihăilă de la investestelabursa.ro – primul vlogger din domeniul investiţiilor la bursă, mi-a făcut o vizită la Braşov pentru a realiza primul episod din noua lui rubrică – Interviuri cu investitori.

A fost foarte plăcut să stau de vorbă cu el despre investiţii, despre cum mi-a mers mie până în prezent şi despre ce preconziări avem de viitor.

Vei mai afla din video toate lucrurile pe care le fac eu pe lângă acest blog, în ce investesc şi cum a început pasiunea mea către educaţia financiară.

Vizionare păcută 🙂

Te invit să te abonezi la blogul şi canalul lui de youtube şi să-i urmăreşti video-urile săptămânale. Numai informaţii utile vei afla din sfera investiţiilor la bursă.

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.