Transfoma-ti pasiunea intr-un loc de munca [infografic]

Transfoma-ti pasiunea intr-un loc de muncaEşti plictisit de ceea ce faci la muncă?

Eşti pasionat de un anumit domeniu?

Îţi place să fii propriul tău şef?

Dacă răspunsul la aceste 3 întrebări este DA, înseamnă că eşti pe drumul cel bun pentru a deveni antreprenor.

Desigur, mai trebuie şi nişte bani (în funcţie de domeniu) dar sunt convins că până la urmă se pot face rost de ei.

Dacă toţi am ajuns la răspunsul Da, atunci putem trece la infograficul de mai jos.

Infograficul l-am găsit acum câteva zile, iar datorită faptului că mi s-a părut interesant m-a decis să-l împărtăşesc şi cu tine.

În infografic vei găsi câteva motive pentru care ar trebui să-ţi transformi pasiunea într-un loc de munca şi să devi antreprenor.

Pe lângă motive, vei afla şi care sunt cei 10 paşi pe care trebuie să-i urmezi înainte să-ţi deschizi o afacere şi să ajungi propriul tău şef.

După ce-l citeşti, spune-mi părerea ta despre acest subiect printr-un comentariu puţin mai jos.

Transfoma-ti pasiunea intr-un loc de munca infografic

Mi-ar plăcea să îmi dai o mână de ajutor la promovarea articolului. Tot ce ai de făcut este să apeşi pe butoanele din stânga ferestrei tale, adică like, tweet şi share.

sursa infografic

Despre Autor: , pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, mă poţi contacta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.