Termeni si conditii

Vizitarea şi comandarea serviciilor oferte de laurentiumihai.ro implică acceptarea Termenilor de condiţii. Termenii şi condiţiile sunt detaliţiam jos.

Vă recomandăm citirea cu atenţia atentie a Termenilor si Conditiilor. În cazul unei neclarităţi, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email contact@laurentiumihai.ro

Webiste-ul laurentiumihai.ro este administrat de Mihai Laurenţiu, prin intermediul firmei AGENTIA LABORATORUL DE ONLINE SRL, CIF: 37732307, înregistrată la Registru Comerţului cu nr. J8/1523/2017, cu sediul social în Prejmer, judeţul Braşov, Str. Morii 981.

Avem dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului laurentiumihai.ro fara o notificare prealabila.

Puteţi accesa oricând pagina Termeni şi condiţii pentru a vedea modificările realizate.

Obligatiile dumneavoastra pe laurentiumihai.ro:

Pentru a putea beneficia de serviciile laurentiumihai.ro, este nevoie de a intruduce datele dvs de inregistrare.

In aplicarea la serviciul nostru, sunteti de acord cu datele noastre de contact si de regulile noastre.

Ne rezervam dreptul de a bloca fiecare persoana pe o perioade nedeterminata, in cazul in care nu respecta termenii si conditiile serviciilor oferite.

Metoda de plata:

Toate preturile prezentate pe website sunt stabile si finale.

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.

Plata serviciilor se efectuează princredit/debit card la plasarea comenzii online, prin intermediul procesatorului de plăți Mobilpay.

 

Livrare serviciilor

Serviciile oferite de laurentiumihai.ro sunt livrate exclusiv in mediul online.

Fiind servicii livrate online, nu necesita o plata a transportului sau alte taxe in plus.

Livrare serviciilor se va realiza pe baza de email si vor fi trimise prin casuta postala electronica.

Garantia serviciilor

Toti Clientii au dreptul de a cere returnarea banilori platiti in maxim 30 de zile, din orice motiv.

Orice client poate cere returnarea banilor plătiți în termen de 30 de zile, din orice motiv. Este necesara un email catre contact@laurentiumihai.ro pentru a solicita restituirea banilor. Dupa 30 de zile de la livrarea serviciului, cerere de returnare a banilor nu se mai poate realiza.

Copyright

Toate materialele prezentate pe website-ul laurentiumihai.ro: texte, grafice, magini, grafica web sau alte instrumente sunt proprietatea lui Laurentiu Mihai sau a furnizorilor sai. Laurentiu Mihai este protejat conform legilor drepturilor de autor si a drepturilor de proprietate intelectuala si instruala.

Pentru orice preluare de pe site-ul laurentiumihai.ro, est enevoie de o solicitare in prealabil si o confirmare pe adresa de email contact@laurentiumihai.ro.

Politica de confidentialitate

Respectăm dispozițiile Legii nr. 677/2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Solicitam informatii personale ale clientilor pentru a putea furniza serviciile cat mai eficient, pentru a putea comunica direct cu clientul si pentru a putea oferi factura necesara.

Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, toti clientii sunt de acord cu prelucrarea datelor, doar in scop de a livrare serviciile si materialele cat mai eficient.

Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.

Responsabilitati privind serviciile

Orice client are dreptul de a solicita returnarea banilor in cazul in care serviciul nu a fost livrat in conformitate cu promisiunile realizate in maxim 30 de zile.

In cazul in care clientul doreste o solicitare a banilor, poate oricand sa scrie un email pe adresa contact@laurentiumihai.ro si sa solicita banii.

Chiar si Laurentiu Mihai poate sa inapoieze banii inapoi in cazul in care nu reuseste sa transmita informatiile necesare pentru client.

NEWSLETTERE

Cu ocazia inscririi la Newsletter, utilizatorul va primi email-uri periodice.

Utilizatorul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin butonul de dezabonare de la newsletter.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea serviciilor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile.

In cazul unor probleme aparute, Laurentiu Mihai se obliga sa rezolve cat mai repede situatia si chiar sa inapoieze banii in cazul in care clientul solicita acest lucru. Toata discutia se va realiza prin email, la adresa contact@laurentiumihai.ro

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

In momentul in care clientul solicita serviciile oferite de Laurentiu Mihai, el este de acord cu respectarea Termenilor si conditiilor si a Politicii de confidentialitate si Cookies.

Pentru orice fel de intrebare, opinie, problema, situatie neplacuta, clientul este obligat sa solicite in scris pe adresa de email contact@laurentiumihai.ro pentru a putea primi cat mai rapid un raspuns.