Tableta AllView ViVa H8 – o unealta foarte interesanta si calitativa

h8_poza-listare-v2_700În ultimele 3 săptămână am avut ocazia să testez o tabletă foarte interesantă și foarte bună spre surprinderea mea. Nu sunt un tester de produse și nici un cunoscător foarte bun al tabletelor însă am zis să încerc această tabletă de la AllView.

Am tot văzut mai multe tablete de la Allview și toată lumea zicea că sunt de proastă calitate, însă nu am vrut să mă pronunț până când nu am avut propria tablată.

Am primit de la Allveiw tableta ViVa H8. O tabletă care încă din punct de vedere al preţului părea a fi mai scumpă decât majoritatea de pa piață. Este o tabletă nou apărută care are mult potențial.

Am testat-o timp de 3 săptămâni în care am instalat foarte multe aplicații, am fost cu ea în întâlniri, m-am uitat la filme, am conectat-o la TV, am pus o cartelă de telefon și am vorbit de multe ori pe skype şi nu numai.

O tabletă subțire, de 7,9′, ușoară, pe care o poți purta cu tine oriunde și oricând.

O tabletă care m-a ajutat în toată activitatea mea  zilnică.

Înainte să îți spun cum m-a ajutat pe mine tableta, îți recomand acest mini review mai tehnic despre ce face această tabletă:

[embedplusvideo height=”450″ width=”550″ editlink=”http://bit.ly/19cBovR” standard=”http://www.youtube.com/v/g6eQMT_GAm8?fs=1″ vars=”ytid=g6eQMT_GAm8&width=550&height=450&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2434″ /]

Acum să vă spun puțin despre ea și despre cum te poate aceasta ajuta pe tine în fiecare zi:

Despre AllView ViVa H8

viva h8

Tot ce scriu mai jos este strict din punctul meu de vedere, adică strict cum m-a ajutat pe mine tableta în cele 3 săptămâni.

1. În întâlniri

Am fost în multe întâlniri în aceste 3 săptămâni, iar tableta a fost un lucru important în acestea. M-a ajuta să le prezint mai bine clienților și să-mi notez fiecare punct important al discuției.

Internetul pe tabletă a mers foarte bine. Nu am avut nici o problemă cu ea în nicio întâlniri și cu nicio aplicație de business pe care am instalat-o.

2. Social Media și Blogging

Am fost mereu conectat la rețele de socializare și la Bloguri (inclusiv la blogul meu). Mi-am instalat aplicații precum Facebook, Facebook Page Manager, Twitter, Feedly și totul a mers cum trebuie.

Am avut o mică problemă cu aplicația de Facebook. Mi se mai bloca din când în când, dar după ce am dezinstalat-o și am instalat-o iar, nu am mai avut probleme cu ea.

3. M-am uitat la diverse filme la TV, totul cu ajutorul tabletei

Da, am primit și un AllView 2 View. Un dispozitiv pe care îl atașam televizorului prin mufa HDMI și mă conectat cu tableta la televizor. Astfel, orice făceam la tabletă, se vedea și la televizor.

Ușor mod de a te uita la filmulețe pe youtube sau la filme.

SAMSUNG

4. Am și vorbit la tabletă

Da, tableta are loc și pentru cartelă SIM. Funcționează cum trebuie. Se aude bine. Nu prea poţi să o ţii la cureche dar poţi folosi căştile pentru diverse conversaţii.

5. Gaming

Evident m-am și jucat pe tabletă :). Mi-am instalat câteva jocuri (cu mașini și de strategie) și au funcționat perfect, fără să se sacadeze, blocheze sau altceva.

Tableta are instalată ultima versiune de Android și cât timp am testat-o totul a mers perfect.

Un lucru mai puțin bun ar fi bateria. Am încărcat tableta în fiecare zi (în câteva zile chiar de 2 ori). Acum nu știu dacă a fost doar că stăteam eu prea mult la ea sau așa este mereu.

Așadar, dacă vrei o tabletă care să-ți țină bateria câteva zile, aceasta nu este pentru tine.

Dar dacă vrei o tabletă foarte bună, cu multe multe funcții pe care multe tablete nu le au, cu un procesor bun, această tabletă este perfectă pentru tine.

Dacă te interesează tableta și vrei să afli și alte detalii despre ea îți recomand următoarele 2 linkuri: Specificații Tehnice și Descriere Produs.

Costul tabletei este după părerea mea mic față de alte tablete care fac aceleași lucruri. Tableta aceasta face parte din gama de produse premiul pe care AllView le deține și sunt de părere că le face față cu brio tabletelor de renume de la Samsung sau Apple.

Cam atât despre tabletă. Dacă vrei să afli mai multe despre ea, mă poți contacta oricând sau îmi poți lăsa un comentariu puțin mai jos.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.