Scurteaza link-ul pe care vrei sa-l promovezi si obtine bani

Salut! Revin cu nou articol din categoria ideilor de cum sa faci bani prin câteva acţiuni simple pe care le poţi face în fiecare zi.

În acest articol vreau să-ţi prezint o metodă de cum să faci bani printr-o mică scurtare de link-uri precum o face site-ul bitly.com. Dacă pe bitly.com poţi doar să-ţi micşorezi linkuri dupa care să-l promovezi, la cel pe care ţi-l propun astăzi ai posibilitatea şi să realizezi un venit dacă un cititor face click pe link-ul tău micşorat.

De ce cineva ţi-ar oferi bani să faci acest lucru?

Deoarece din momentul în care se face click şi până când se ajunge pe pagina dorită, există un timp de reclamă de minim 5 secunde pe care orice trebuie să le vadă. După aceste 5 secunde poţi intra foarte uşor pe articolul/website-ul dorit.

Scurteaza link-ul cu ajutor t.co.ro!

T.co.ro este unul dintre cele mai interesante metode de scurtare a link-ului din România, din care poţi obţine un mic venit dacă îl foloseşti în momentul în care promovezi anumite link-uri prin alte canale de promovare.

Scurteaza linkuri si esti platit

T.co.ro este adresat şi celor care vor să-şi promoveze un business. Dacă vrei să-ţi promovezi afacererea prin acest serviciu şi să fie site-ul tău cel care se promovează în acele secunde, poţi apela cu înredere la secţiunea de Advertiseri.

În continuare eu o să vorbesc din punct de vedere al celor care prescurtează linkurile (al Publisherilor), adică a celor care doar folosesc platforma pentru a promova diverse site-uri. Înainte de toate va trebuie să-ţi faci un cont pe t.co.ro la secţiunea login.

Cui i se adresează?

1. Bloggerilor – Cei care vor să-şi promoveze articolele pe reţelele sociale sau prin alte metode de promovare sau cei care fac referinţe în articolele lor către anumite website-uri.

2. Tuturor – care promovează pe Facebook sau pe altă reţea de promovare tot felul de link-uri, ştiri, filmuleţe şi multe altele. Toate acestea doar dacă înainte de a pune link-ul  Facebook îl scurteaza cu t.co.ro.

Exemplu promovare blog

Am făcut un exemplu cu această scurtare a blogului meu. Uite cum arată în momentul în care cineva accesează link-uri prescurtat. Apasă AICI (t.co.ro/QkRQU6) – îţi va deschide o nouă pagină către homepage-ul blogului.

Dacă nu ai un blog personal, poţi promova articole sau stiri de pe diferite site-uri pe care tu le urmăreşti (exemplu: zf.ro, protv.ro, digisport.ro, alte bloguri) şi în momentul în care tu le vrei să le promovezi pe Facebook, le scurtezi mai întâi prin această aplicaţie.

Dacă eşti activ pe facebook, vei vedea că rezultatele vor aparea. Totul depinde de cât de perseverent eşti în legătură cu această sursă de venit.

Costul pe care îl primeşti în urma unui click este de 0,0013$. La 10$ dolari poţi retrage suma prin paypal. Pare destul de mic, însă îl poţi depăşi foarte uşor dacă eşti perseverent şi dacă îţi aloci 30min-1h pe zi din timpul tău. Tot ce trebuie să faci este doar să integrezi prescurtarea link-urilor în postările tale pe Facebook.

Nu te întrista dacă după prima/a doua lună nu ai ajuns la limita de 10$. Numărul de link-uri trebuie să fie destul de mare ca să poţi spune că ai o şansă să-ţi rotunjeşti veniturile.

Ţi-am pregătit o listă de sfaturi care să te ajute în activitatea ta cu t.co.ro. Cu siguranţă vei găsi cel puţin un sfat dintre cele de mai jos care să te ajute în ceea ce faci.

Uite alte sfaturi pe care ţi le recomand să le foloseşti ca să-ţi creşti activitate cu t.co.ro:

1. Orice melodie sau videoclip de pe youtube.com pe care îl postaţi pe facebook să-l scurtaţi mai întâi pe t.co.ro. Totodată, dacă eşti un mare comentator la videourile de pe youtube, în momentul în care publici un comentariu cu link, la fel, foloseşte t.co.ro.

2. Eşti activ pe forumuri? De acum înainte când recomanzi un articol pe forumuri, foloseşte t.co.ro. Gândeşte-te că link-ul tău postat pe forum va rămâne mult timp de acum înainte şi va furniza multe click-uri în mod natural.

3. Eşti activ pe tpu.ro? La fel ca pe forumuri, poţi răspunde la întrebările de pe tpu.ro cu un link prescurtat pe t.co.ro.

4. Dacă ai un blog/website cu un trafic destul de mare în care recomanzil filme/muzică, poţi să-ţi adaugi un cod sursă în format javascript care să-ţi modifice toate link-urile de descărcare în t.co.ro. Uite un exemplu de website care funcţionează după această metodă: mp3songs.ro (link-ul de pe website este după t.co.ro).

5. Tot pentru cei care au bloguri, dacă au ebook-uri sau materiale gratuite pe care le oferă în mod gratuit pe blog, linkul de descărcare să fie cu t.co.ro.

6. Grupuri, Pagini şi Profile pe Facebook. Toate link-urile pe care le pui pe acestea, să scurtezi link-ul cu ajutorul t.co.ro. Cei de pe platformă au şi o aplicaţie în care poţi posta automat pe toate grupurile fără să intri pe fiecare în parte.

7. Şi nu în ultimul rând, prin afiliere. Cei de la t.co.ro dacă scriu un articol pe propriile bloguri sau dacă postează pe facebook mesaje în care promovează această sursă de venit, poţi câştiga un comision din afiliere.

Cam atât am avut eu de spus despre această sursă de venit. Sper că ţi-ai făcut o părere despre această metodă şi sper ca de acum înainte să foloseşti această t.co.ro.

Dacă ai orice fel de întrebare în legătură cu acest subiect, nu ezita să-mi laşi un comentariu puţin mai jos.

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.