Reduceri Colective? Un PLUS pentru Viata Ta Financiara

reduceri colectiveAstăzi aduc în atenţia ta noţiunea de reduceri colective. Folosesc deseori cupoane sau site-uri de reduceri colective pentru a-mi cumpăra diverse bunuri şi sunt de părere că acestea pot reprezenta o metodă foarte bune de a-ţi reduce costurile.

Folosesc cupoane de reducere de pe mai multe site-uri însă doar  în momentul în care am nevoie cu adevărat de un anume produs sau serviciu.

Nu fac un sport din cumpăratul de pe site-urile cu reduceri colective dar sunt de părere că acestea îți pot aduce un beneficiu foarte mare în cazul în care le folosești cu înţelepciunea.

De ce Reduceri Colective?

Înainte de a-ți recomanda locuri cu reduceri colective este bine să vorbim despre motivul pentru care ar trebui să apelăm la un astfel de loc.

Cupoanele cu reduceri sunt foarte importante atunci când căuți să economiseşti timp pentru a cumpăra lucruri de care ai nevoie în mod regulat si, de asemenea, pentru unele oferte speciale, care apar odată la ceva timp.

Începând de la oferte cu mâncare până la electrice şi electrocaznice, de toate găseşti pe astfel de site-uri de reduceri colective.

Reducerile pe care le poţi găsi încep de la 50% şi ajung până la 80-90%.

Se pune mult problema dacă aceste reduceri sunt colective. Eu personal le folosesc de ceva vreme şi până în momentul de faţă nu am primit nici o „clapă”.

Este adevărat că descrierea produsului de pe website este mult prea exagerată dar dacă nu te avânţi în produse extrem de scumpe, nu ai de ce să-ţi fie frică să apelezi la un site de genu.

Beneficiile Reducerilor Colective!

Cele mai importante 3 Beneficii pe care le poţi primi dacă apelezi la un astfel de website cu reduceri colective sunt:

1. Economiseşti bani. Acești bani economisiţi îi poţi vedea ca pe nişte bani câştigaţi a doua oară.

Un studiu realizat pe cele mai mari site-uri de reduceri colective din lume afirmă că îţi poţi reduce costurile în viaţa personală cu până la 70% dacă foloseşti reducerile colective cu înţelpciunea.

2. Economiseşti timp. În anumite cazuri, economiseşti timpul pe care l-ai fi acordat deplasărilor în diferite magazine.

Aceast beneficiu se aplică în special la achiziţionarea de bunuri şi nu de servicii.

3. Este fun. Te simţi foarte bine în momentul în care cumperi ceva care are o reducere foarte mare. Se simte satisfacția că ai câștigat bani a doua oară.

Ce fel de oferte aş putea găsi pe un site de reduceri colective?

Poţi găsi oferte dintr-o gamă largă de produse sau servicii precum:

  1. Frumuseţe & Sănătate
  2. Haine
  3. Mâncare şi Timp Liber
  4. Sport & Educaţie
  5. Auto
  6. Turism
  7. Electronice şi Electrocaznice
  8. Jucării

Eu prefer reducerile din categoriile de mâncare, timp liber şi sănătate deoarece reducerile sunt foarte mari şi le pot folosi foarte uşor în activitatea mea.

Cum faci sa beneficiezi zilnic de reduceri colective?

În primul rând, ar trebui să cunoşti website-uri cu reduceri colective. Mai jos îţi prezint o listă de site-uri pe care le-am utilizat şi care sunt sigure din punct de vedere al plăţii şi al utilizării cuponului.

După să te abonezi la ele pentru a primi zilnic sau săptămânal un newsletter cu ultimele reduceri.

Şi după să cumperi.

Plata se face cu ajutorul cardului, paypal sau SMS  în cazul serviciilor la care se adaugă şi plata prin ramburs în cazul produselor.

Recomandari de site-uri cu reduceri colective

1. TeamDeals.ro – Probabil cel mai mare site cu redduceri colective din românia. Un loc ideal chiar şi în perioada de Black Friday

2. Reduc-educ.ro – reduceri exclusive la cursuri, evenimente si workshop-uri de specialitate.

3. Vulping.ro – un site unde găseşte reduceri multe la categoriile: frumuseţe & sănătate şi turism.

4. Zumzi.ro

5. GroupOn.ro

6. FunDeal.ro

7. Youdeal.ro – cel mai mare site de reduceri colective adresat publicului din Cluj-Napoca.

8. GetaDeal.ro

9. TopDeals.ro

10. CoolBuyDeals.ro

11. HomeyComb.ro

Dacă ai avut experienţă şi cu alte site-uri care nu sunt în această listă te invit să îmi laşi un comentariu puţin mai jos.

Atenţie! Aceste site-uri te pot influenţa să cumperi mai multe produse fără să ai cu adevărat nevoie de ele. Grijă la produsele sau serviciile pe care le cumperi şi la momentul în care faci această tranzacție.

Nu uita că trebuie să ai în vedere un buget personal care trebuie respectat indiferent de cât de mare este reducerea.

Pe Final!

Pe final te invit să împărtăşeşti cu noi experienţele pe care le-ai avut cu astfel de site-uri cu reduceri colective sau să recomanzi altele noi.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.