Podcast: Play in new window | Download
Subscribe: RSS
Ai avut vreodată sentimentul acela că ţi-ai cumpărat un produs, iar când ai ajuns acasă ţi-ai dat seama că nu ai nevoie de el?
Asta înseamnă să cumperi la impuls fără să ai înainte o listă de cumparături sau un buget personal.
Din cauza marketingului agresiv suntem din ce în ce mai vulnerabili şi, din păcate, cădem în plasa multor campanii bine realizate.
Povestea din acest podcast este despre acest subiect şi cred că este de mare interes.
Sorin şi Andreea vorbesc cu multă sinceritate despre regretele pe care le au după ce au făcut diferite achiziţii.
Lucruri de tinut minte din acest episod:
- Incearca sa separi emotiile de bani. Banii de la parinti nu trebuie neaparat sa mearga pe haine, pentru ca asa ti-au zis ei. Banii gasiti pe strada nu trebuie automat cheltuiti, ca altfel „e pacat”.
- Exista regrete atat la nivel de sume de bani (investitii paguboase, produse scumpe, etc.), cat si la nivel de raport pret-calitate.
- Nu are sens sa ramai blocat pe ideea de bani „pierduti”. Banii sunt o resursa infinita. Daca tu crezi ca ai pierdut bani, asta nu inseamna ca nu vei mai recupera vreodata acea suma. Sau ca nu poti genera chiar o suma mai mare.
- Pentru a face o schimbare la nivel financiar in viata ta, trebuie sa stii cu ce gresesti acum. Si sa corectezi.
- Lucreaza pentru a-ti transforma regretele in oportunitati. Ai pierdut 1 milion pe bursa? Scrie o carte despre asta. Ofera interviuri. Invata ce ai gresit. Transforma-ti propriul regret intr-o lectie de invatat pentru altii si lasa-l in urma ta.
Succes la bani!
Laurentiu Mihai