Pentru a paria online nu iti trebuie neaparat card de credit (P)

In Romania multa lume este pasionata de pariuri, insa cu siguranta adeptii pariurilor online ar fi mai multi daca ar sti ca exista posibilitatea de a miza pe site-uri fara a fi necesara vreo tranzactie prin card bancar.

Fiindca da, acest lucru poate fi posibil, putandu-ti alimenta contul cu bani cash.

Pentru a depune prin aceasta metoda nu trebuie decat sa inmanezi banii casieritei acelei agentii offline, sa prezinti buletinul si numele de utilizator al casei de pariuri online la care vei depune.

Prima casa online licentiata in Romania ce a introdus aceasta facilitate este Fortuna. Modalitatea prin care poti face asta se numeste Cashpoint si se gaseste la majoritatea sucursalelor Fortuna din tara.

Retragerile se pot efectua tot prin intermediul sucursalelor

Atat depunerea minima, cat si retragerea minima de la Fortuna Cashpoint este de doar 10 lei.

Pentru a putea efectua o retragere dintr-o sucursala Fortuna trebuie sa depui prin aceasta metoda. Inainte de a retrage din sucursale trebuie sa accesezi casa online si sa alegi adresa sucursalei de la care doresti sa retragi.

Apoi vei primi un cod pe e-mail, cod pe care trebuie sa il scrii si sa te duci la sucursala Fortuna cu el, doar prin intermediul acestuia putand retrage. In cateva ore dupa efectuarea actiunii vei primi un mail conform caruia banii ceruti sunt disponibili pentru retragere, urmatorul pas fiind acela de a te duce la casierie si de a-ti incasa suma retrasa.

Tranzactionarea cu bani cash prin sucursale reprezinta doar un avantaj al casei de pariuri Fortuna

Cu siguranta faptul ca poti efectua depuneri, dar si retrageri la casa online Fortuna prin intermediul sucursalelor, fara a fi nevoie de card bancar, va atrage multa lume dornica de pariuri in mediul online.

Aici ne referim mai ales la persoanele trecute de prima tinerete, care sunt mai reticente cand vine vorba de tranzactii online, insa si la persoanele mai tinere, atrase inclusiv de suma minima de depunere.

Acesta nu este insa singurul avantaj de care dispune casa online Fortuna. Pentru a descoperi altele, te invitam sa parcurgi recenzia Fortuna, care poate fi gasita pe site-ul Intelbet.

Pe pagina recenziei vei descoperi informatii despre calitatea cotelor, dar si despre oferta live, respectiv cea pre-live. Tot aici intalnesti 3 puncte forte, insa si 3 puncte slabe ale Fortuna.

Tot la aceasta recenzie Fortuna, pe  aceeasi pagina gasesti doua butoane care iti permit sa impartasesti anumite pareri sau nemultumiri. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al acestei case de pariuri si doresti sa il impartasesti cu utilizatorii Intelbet, te invitam sa folosesti butonul “Adauga feedback”.

In schimb, in cazul in care intampini o problema legata de contul tau Fortuna, nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema cu lux de amanunte.

Administratorul Intelbet va trimite apoi reclamatia unui reprezentant al acelei case, fiind foarte probabil sa primesti o recompensa in cont sau sa primesti castigul daca se dovedeste ca a fost validat gresit pariul tau.

Daca vrei sa compari serviciile caselor online fara a consulta recenzia fiecareia in parte, poti accesa sectiunile din partea stanga a site-ului, sectiuni in care se gasesc clasamente obiective, care cuprind toate casele de pariuri, clasamente alcatuite in functie de diverse aspecte, cum ar fi: calitatea cotelor, a ofertei live si pre-live, popularitatea lor in randul utilizatorilor Intelbet, insa si alte aspecte.

De punctat ca Fortuna se afla pe primul loc in topul preferintelor utilizatorilor Intelbet.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.