3 mituri despre afiliere care te împiedică să faci bani cu adevărat pe internet!

Bună. Numele meu este Cristina Stoica. Lucrez ca afiliat din 2009, de acasă. Şi da, se pot obţine venituri frumoase din afiliere. Aşa că, dacă te tentează această modalitate de câştig, află că nu este doar o himeră.

Totuşi, puţini reuşesc să atingă nivelul de performanţă necesar pentru a se lăuda că şi-au creat o adevărată sursă de venit pasiv din afiliere.

Te întrebi unde greşesc? Ei bine, în continuare vom trece în revista 3 mituri care îi împiedică pe mulţi dintre noii afiliaţi să câştige bani cu adevărat, folosind această metodă.

afiliere mituri

Să faci bani din afiliere e uşor

Serios? Nu chiar. Dacă vei auzi pe cineva spunând asta, îmi pare rău, dar… este o minciună.

De regulă, afiliaţii noi se aşteaptă să fie simplu. Şi da, sistemul este simplu de înţeles, însă nu şi uşor de aplicat. Asta cu atât mai mult cu cât vrei să obţii rezultate peste medie.

Îmi pare rău să-ţi spulber visele, dar nu este suficient să iei linkul de afiliat şi să-l pui pe blogul tău sau pe pagina ta de Facebook şi apoi să aştepţi ca banii din afiliere să-ţi umple contul bancar.

Asta este ceea ce fac de fapt marea majoritate a afiliaţilor. Iau un link, îl pun pe social media, pe blogul personal şi apoi stau şi se întreabă de ce nu câştigă bani? Sau de ce câştigă doar câţiva lei?

Şi pentru că nu găsesc rapid un răspuns care să îi mulţumească, pur şi simplu renunţă, gândindu-se că afilierea nu este pentru ei.

Afiliaţii nu-şi asumă riscuri

Dacă e să reţii un singur lucru din acest articol care să aibă un impact major în privinţa câştigurilor pe care le vei obţine din afiliere, reţine asta: AFILIEREA ESTE O AFACERE.

Şi după cum bine ştii, orice afacere aduce cu sine anumite riscuri.

Te gândeşti că, dacă nu investeşti bani nu-ţi asumi nici un risc?

Fals. Vei irosi cea mai scumpă resursă a ta: timpul.

Vei scrie articole, vei publica postări pe social media şi o grămadă de alte materiale informative. Vei testa diverse strategii. Şi toate astea îţi vor lua timp. Timp cu care ai fi putut face altceva mai profitabil poate.

Aşa cum îţi spuneam un pic mai sus, afilierea este o afacere. Asta înseamnă că, pe lângă timp, va trebui să investeşti şi bani, dacă vrei să te bucuri mai rapid de rezultatele dorite.

Nu te teme să investeşti. Doar reţine: începe cu sume mici de bani şi după fiecare mică victorie măreşte suma investită. După ce câştigi primii bani, nu îi cheltui pe toţi. Opreşte o parte din ei şi reinvesteşte-i. Aşa, câştigurile pe care le obţii din afiliere se vor înmulţi de la o luna la alta.

Nu se pot obţine câştiguri semnificative din afiliere

Ştii că ţi-am spus la începutul acestui articol că eu câştig bani ca afiliat din 2009? Că veniturile din afiliere mi-au permis să lucrez de acasă?

Cât anume şi în cât timp poate că te vei întreba? Deoarece aveam deja experienţă într-un domeniu asemănător, aveam ceva relaţii şi îmi creasem deja un sistem bine pus la punct, pe care îl urmam de fiecare dată, mi-a luat aproximativ 3-4 luni să ajung la un câştig de aproximativ 1600 lei/luna.

Este mult? Este puţin? Te las pe tine să decizi.

Există afiliaţi care câştigă sume mult mai mari de bani din afiliere.

Şi dacă eu câştig, dacă alţii câştigă bani din afiliere, poţi câştiga şi tu.

Nu te teme de competiţie. Fii dispus să investeşti în educaţia ta, pentru a deveni tot mai bun pe partea de afiliere. Iată un curs pe care eu l-am creat pe baza experienţei mele în afiliere şi care te învaţă afiliere pas cu pas: Ghidul Afiliatului Inteligent.

Informează-te, investeşte bani, măsoară rezultatele, fii perseverent şi rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară.

Despre autor

Cristina Stoica este antreprenor, expert în marketingul online, trainer si blogger. Pe site-ul Cristinne.ro, prin intermediul articolelor si podcasturilor sale, Cristina ghideaza pasii persoanelor interesate sa inceapa si sa-si dezvolte afacerea pe internet.

Daca vrei sa citesti si alte articole pe care ea le-a scris pe tema afilierii le gasesti aici.

Ţi-au fost de folos aceste informaţii? Nu le ţine doar pentru tine. Da LIKE şi împărtăşeşte informaţiile cu prietenii tăi.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.