Banii Vorbesc S.03 Ep.05 cu Luca Dezmir – Cum sa Investesti in Imobiliare (partea I)

De mult am aşteptat un episod despre investiţiile în imobliare (zona pe care tot încerc să o învăţ de o perioadă de timp) şi sper că şi voi sunteţi la fel de interesaţi de subiect cum sunt şi eu.

Invitatul nostru este Luca Dezmir, unul dintre primii oameni care au scris despre educaţie financiară din România şi un mare pasionat de investiţii în imobiliare şi cryptomonede.

A investit şi investeşte activ în imobiliare încă din 2001, cunoşte foarte bine acest domeniu şi cred că este persoana potrivită care să ne îndrume în acest demers de a investi în imobiliare.

Este autor şi trainer în educaţia financiară, iar de-a lungul timpului, şi-a dezvoltat o întreagă bibliotecă de materiale educaţionale: cărţi tipărite, ebook-uri, cursuri audio, cursuri video şi multe pachete speciale. Toate materialele le puteţi găsi AICI.

Luca Dezmir a mai fost invitatul nostru în primul sezon al Podcastului când ne-a vorbit despre cum să investeşti inteligent în România.

  1. Banii Vorbesc #30: Cu Luca Dezmir despre cum sa investesti inteligent in imobiliare (partea I)
  2. Banii Vorbesc #31 cu Luca Dezmir despre Bursa, Cryptomonede si alte lucruri interesante (Partea a II-a)

Te invit să le asculţi şi pe aceste 2 episoade unde vorbeşte puţin şi despre investiţiile în imobiliare, dar şi despre criptomonede şi bursă, însă acum detaliază mai mult partea de imobiliare.

Dacă eşti interesat de investiţiile în imobiliare, Luca te invită şi într-un grup privat pe Facebook unde dezbate acest subiect -> Prima mea investitie imobiliara, pentru venit pasiv

Sper ca acest interviu să te încânte şi să-l redistribui la cât mai multe persoane.

Săptămâna viitoare urmează şi partea a II-a a interviului. Abonaţii la newsletter vor afla primii când va fi online interivul.

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Mulţumim partenerilor de la SoundCreation.ro care ne ajută să înregistrăm episoadele la o calitate cât mai bună pentru tine. Cele mai bune echipamente audio le poţi găsi la ei.

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

În prima parte a interviului, Luca ne răspunde la următoarele întrebări:

  1. De unde poti incepe cu imobiliarele?
  2. Imobiliarele inseamna doar terenuri sau cladiri?
  3. Cat research trebuie sa faci inainte sa intri in acest domeniu?
  4. Ce calcule trebuie sa faci pentru o astfel de investitie?
  5. De ce ramane important terenul ca investitie?

Nu uita să te abonezi puţin mai jos ca să primeşti primul când va fi disponibil partea a II-a a interviului.

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.