3 Pasi catre Libertatea Financiara pe Care o Meriti cu Tony Robbins

Astăzi vă propun un filmuleţ foarte interesant realizat de Tony Robbins în legătură cu modul în care ne castigăm libertatea financiară.

Cu toţii ne dorim această libetate. Cu toţii mergem la muncă în fiecare zi pentru a face bani cu scopul de a avea o viaţă mai prosperă.

Unii se gândesc zi de zi la drumul către libertatea financiară, iar alţii involuntar ajung la ea. Visul nostru este să facem cât mai mulţi bani astfel încât ulterior să trăim fericiţi.

Însă, Ce facem noi cu adevărat? Acţionăm pentru a ajunge acolo?

Filmuleţul se numeşte „Financial Freedom, 3 Steps to Creating & Enjoying the Wealth you Deserve” în care veţi afla care sunt cei 3 paşi importanţi către îmbogăţări.

Filmuleţul durează 66 de minute. Nu este un filmuleţ pe care să-l vezi fugitiv. Este un filmuleţ care trebuie analizat şi ascultat cu foarte multă atenţie.

Ţi-l recomand să-l vezi într-o zi în care ai timp liber, să te gândeşti la tine şi la viitorul tău financiar. Până atunci îl poţi salva în bookmark.

După ce-l vezi, îţi sugerez să îţi iei puţin timp şi să-ţi analizezi viaţa ta financiară. Setează-ţi punctele tari şi punctele slabe şi încearcă să urmezi paşii lui Tonny Robbins.

3 Pasi catre Libertatea Financiara pe Care o Meriti cu Tony Robbins

sau îl poţi vedea pe youtube AICI.

Care sunt lucrurile cele mai importante pe care le-ai învăţat din acest discurs?

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.