Banii Vorbesc S.05 Ep.15 cu Ioana Sarbu-Bob – Cum sa investesti in obiecte de lux

Astăzi avem un episod foarte special din punctul nostru de vedere. Mereu suntem încântați când aducem în atenția voastră idei noi de investiții, chiar dacă acestea sunt mai noi și mai puțin cunoscute.

Așa am ajuns să o cunoaștem pe Ioana Sarbu-Bob, o româncă care este cofondatoarea platformei konvi.app, una dintre singurele platforme din Europa care îți oferă șansa să investești în ceasuri sau vinuri de coleție (obiective de lux).

Da, este un subiect foarte nou, însă destul de apreciat și cunostu de colecționari, de cunoscători care a prins un trend rapid de creștere în SUA.

Konvi.app este, dacă nu mă înșel, singura platformă de acest gen din Europa. Este la început de drum însă planurile sunt mărețe pentru viitor.

Eu te invit să asculți interviul (este în engleză realizat) și afli despre platformă și despre planurile ei direct de la Ioana. Iar pentru că suntem la început, ne oferă tuturor celor care ne facem cont pe platformă un credit (un intro) de 100 euro.

Oferta! – trebuie doar să intri pe konvi.app (click pe acest link), îți faci cont și beneficiezi de cei 100 euro pentru viitoarele investiții. Sper să îți fie de folos și să asculți cu interes episodul!

Episodul îl poți asculta atât audio în playerul de mai sus sau pe platformele menționate mai jos, dar și video pe youtube

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu! Poți asculta interviul VIDEO și pe canalul de Youtube Banii Vorbesc!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

      

În acest episod, vei afla răspunsuri la următoarele întrebări:

  • De ce nu au fost disponibile astfel de investitii pana acum?
  • In ce se poate investitii?
  • Cum functioneaza platforma, care sunt randamentele?
  • In cat timp se pot astepta castiguri?
  • Ce poti face ca roman daca vrei sa-ti pornesti un startup?

Pentru orice fel de întrebare, nu ezita să ne contactezi.

Nu uita să te abonezi ca să fii primul care primește noile episoade Banii Vorbesc.

Succes la bani!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.