Evenimente unde ne putem cunoaste

În ultima perioadă am tot primit mesaje şi invitaţii de la persoane care vor să mă cunoască şi care vor să vorbim despre finanţe personale, antreprenoriat, marketing şi multe altele.

Nu pot ajunge în toate oraşele şi nu pot să mă întâlnesc individual cu toată lumea. Îmi pare rău pentru asta, dar din păcate timpul este foarte limitat…

Totuşi, voi face tot posibilul să stabilim o întâlnire la unul dintre evenimentele la care particip în calitate de organizator, de trainer sau de simplu delegat.

În această pagină vei găsi toate evenimentele la care eu voi participa şi la care te invit şi pe tine.

Nu organizez evenimente doar de dragul de a le organiza şi nu particip la evenimente doar de a participa. Aleg cu atenţie evenimentele şi sper ca această listă să devină o recomandare bună pentru tine.

Sper să cunosc cât mai multe persoane care îmi citesc blogul la aceste evenimente. Mi-ar face mare plăcere să te cunosc şi să povestim despre diverse subiecte!

Dacă ai întrebări referitoare la evenimentele de mai jos, mă poţi contacta la adresa contact@laurentiumihai.ro şi îţi voi spune pentru fiecare eveniment sau curs în parte câte 5 motive pentru care ar trebui să participi şi tu.

Evenimente şi cursurile la care particip în viitorul apropiat sunt:

1. Laboratorul de Online la Bucureşti şi Cluj-Napoca

laborator

Timp de 2 zile vei avea parte de 16 ore de workshop-uri în care vei învăţa cele cum să aplici cele mai importante metode de marketing online folosite în România.

Sunt unul dintre trainerii cursurilor şi abia aştept să ne vedem la unul dintre acestea.

Voi susţine sesiuni practice cu privire la cum să-ţi optimizezi website-ul astfel încât să atragi clienţi din google (SEO) şi cum să-ţi realizezi o campania de google adwords de nota 10.

Cursurile la care voi participa ca trainer în următoarea perioadă sunt:

  1. Curs PPC Marketing – 17 – 18 octombrie Bucureşti
  2. Curs Content Marketing şi SEO – 7 -8 noiembrie Cluj-Napoca
  3. Curs PPC Marketing – 21 – 22 noiembrie Cluj-Napoca

Eu te aştept cu drag la cursuri. Dacă ai întrebări, nu ezita să mă întrebi.

Pentru mai multe detalii despre cursurile noastre din 2015 găseşti aici -> Laboratorul de Online!

2.  Tecomm Cluj 21-22 octombrie 2015

În octombrie o să fiu prezent ca în fiecare an la Tecomm în Cluj-Napoca. Cred că este unul dintre cele mai bune evenimente dedicate industriei eCommerce din România.

Având în vedere că munca mea este în acest domeniu, nu am voie să lipsesc de la el.

Te invit şi pe tine. Mai mutle detalii AICI.

tecomm-2015

3. ALT FESTIVAL Brasov – 19-24 octombrie la Braşov

Pe scurt: Este primul festival de tehnologie şi inovare din România. Mă simt onorat să fiu partener şi speaker în cadrul evenimentului.

O să le vorbesc tinerilor studenţi elevi şi studenţi despre rolul social media în brandingul personal. Sesiunea va avea loc pe 24 octombrie (ultima zi de festival).

Mai multe detalii despre festival găseşti AICI.

Alt festival

Dacă doreşti să fii primul care află despre evenimentele la care voi participa, intră în comunitate şi vei primi un email de fiecare dată când am un eveniment bun pentru tine

Ne vedem!

Laurenţiu Mihai