Emisiunea „Banii Vorbesc” se poate asculta si pe mobil cu ajutorul aplicatiei Player FM 3.6

Cred că ştii de emisiunea „Banii Vorbesc” pe care am lansat-o de o pe blog acum ceva timp împreună cu Sorin şi Andreea.

Sunt doar 6 episoade în acest moment, dar nu ne vom opri aici. O să mai urmeaze multe ediţii în 2017 cu mulţi invitaţi.

Astăzi, am fost anunţaţi de Player FM că emisiunea noastră a ajuns şi pe aplicaţia lor mobilă care de curând a lansat şi partea de promovare a podcast-urilor.

Ne bucurăm foarte mult că am ajuns şi la publicul Player FM. Este o onoare pentru noi şi sperăm să venim cu cât mai multe podcast-uri interesante.

Apropo, poţi asculta podcast-urile cu ajutorul acestei aplicaţii direct în maşină/tren/autobuz/avion/oriunde 🙂

Câteva detalii despre Player FM

Player FM este o aplicație gratuită de podcasting care poate fi folosită atât pe Android cât și pe internet, cu conturile utilizatoriilor sincronizându-se între multiple dispozitive.

Lansată in 2013, aplicația a dobândit statusul de Top Dezvoltator și un rating de 4.5 stele pe Magazinul Google Play. Player FM se miscă rapid pentru a deveni una din cele mai răspândite aplicații de podcasting din industrie, cu inovații ce fac podcasting-ul mai ușor de descoperit și o plăcere de ascultat.

Poţi descărca gratuit aplicaţia Player FM din Google Store de AICI. Este gratuită.

Spor la ascultat!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.