Lecţii de viaţă şi de antreprenoriat de la milionarul Elon Musk

Înainte să-ţi prezint un video educativ despre unul dintre cei mai menţionaţi oameni din ultima perioadă, vreau să-ţi prezint câteva lucruri despre el.

Elon Musk s-a născut în Africa de Sud şi are undeva la 40 de ani. Este unul dintre fondatorii zip2, paypal şi x.com, iar după ce le-a vândut pentru câteva sute de milioane de euro a început să investească în tehnologie verde.

Elon musk

A început să investească în 2 mari companii care acum fac parte din prezentul şi viitorul nostru. Tesla Motors este una dintre ele. Prin această afacere el îşi doreşte să dezvolte o maşină cu motor electric, dar la preţuri foarte mici. Mai multe despre Tesla Motors găseşti AICI.

A două afacere este SpaceX, o afacere care are ca scop deplasarea omenirii pe Marte. Afacerea are ca scop reducerea cu costului şi timpului până pe Marte. O mişcare cu adevărat incredibilă pentru un imigrant în America.

SolarCity şi Hyperloop sunt alte proiecte realizate de el.

Elson Musk este cu adevărat un antreprenor pe care ar trebui să-l avem ca model.

În continuare îţi prezint un filmuleţ de 45 de minute. Sunt 45 de minute despre viaţa lui Elon Musk din care poţi extrage nenumărate idei şi sfaturi despre business.

Îţi recomand să-ţi faci timp să te uiţi la el şi chiar să citeşti în plus despre proiectele lui. Cu siguranţă vei găsi inspiraţie pentru proiectele tale.

Enjoy!

[embedplusvideo height=”400″ width=”600″ editlink=”http://bit.ly/1q4qzmA” standard=”http://www.youtube.com/v/mh45igK4Esw?fs=1″ vars=”ytid=mh45igK4Esw&width=600&height=400&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4554″ /]

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.