Drumul spre Imbogatire

Încă de la începutul articolului vreau să îţi spun că nu va fi un articol standard. În acest articol voi încerca să vorbesc despre imbogatire și bani dintr-un alt punct de vedere.

Vorbesc despre îmbogățire din punct de vedere psihologic, motivațional și educațional.

Este un articol despre modul în care tratăm noi dorința de a ne îmbogăți și despre cât de importanți sunt pentru noi banii. Mulţi spun că banii nu aduc fericirea, însă după părerea mea este total greşit şi aceasta este strict părerea mea.

Vreau să încep prin a închide mitul acela că „Nu toți putem fi bogați, trebuie să fie și cineva sărac care să muncească din greu.

În primul rând, bogați putem fi cu toți. De ce să nu fim toți bogați? De ce gândești că nu vrei să ajungi bogat? Bogat vei ajunge dacă ai încredere ca vei fi bogat.

Tot ce gândim și tot ce ne dorim poate fi adevărat. Dacă vrei să fii bogat, trebuie ca prima oară să crezi că vrei să fii bogat.

În al doilea rând, de ce crezi că numai săraci muncesc? Bogații muncesc chiar mai mult, sau mai bine zis, mai eficient. Bogații muncesc la momentul potrivit şi la locul potrivit.

În continuare îți voi relata câteva idei despre modul în care poți deveni bogat, toate sunt culese din cartea „Cum sa faci sa ai bani” de Wallace D. Wattles, care apropo, ți-o recomand să o citești dacă îți place articolul.

Este ieftină, iar investiția pe care o faci dacă o cumperi poate să se întoarcă înzecit.

A fi bogat, nu înseamnă a fura de la cineva sau a fi bun la negocieri. Nu înseamnă să intri cu cineva în competiție și să încerci să fi mai bun decât ea.

„Bogăția înseamnă momentul în care devii un creator, nu un competitor.”

Nu te uita niciodată în jurul tău și după să zici că nu mai ai cum să ajungi bogat.

Gândul precum „Există prea mulți bogați, eu nu mai am cum să ajung unul ca ei” trebuie să dispară. Nu este un gând pozitiv sau constructiv.

Drumul spre Imbogatire

În continuare îţi voi prezenta câteva activităţi pe care trebuie să le faci zilnic sau la care ar trebui să meditezi din când în când pentru a te îmbogăţi. Nu sunt paşi concreţi, ci moduri în care gândim noi lucrurile şi acţionăm în fiecare zi.

Lucrurile invizibile

Pentru a te îmbogăți trebuie să privești mereu lucrurile invizibile, adică lucrurile care nu au apărut până acum.

Trăim intr-o lume în care tehnologia se schimbă mereu. Evoluează mereu.

Întotdeauna vor exista oameni care vor face ceea ce nu există, ceea ce e invizibil. Vor trece un lucru din invibizil în vizibil cu care vor avea succes și se vor îmbogăți.

A fi bogat nu este un lucru rău. Există un spirit între noi care ne face să ne uităm cu ochi răi la bogați. Eu personal, îi admir.

Citatul acestă mă inspiră mereu când aud despre succesul unui bogat:

„Bogaţii admiră alţi oameni bogaţi, plini de succes. Săracilor nu le plac oamenii bogaţi şi cu succes.” T.Harv Eker

A fi bogat este o putere în plus de a ajuta lumea. Cu ajutorul banilor poţi schimba lumea şi o poti ajuta să evolueze.

Dorinţa

Dorinţa este cel mai important lucru care te va aduce la îmbogăţire. Cu cât îţi doreşti mai mult, cu cât de gândeşti mai mult în această direcţie, cu atât forţele tale, dar şi ale naturii, vor acţiona la implementarea dorinţei tale.

Dacă îţi doreşti şi gândeşti la scară mică, puţin vei obţine. Dacă îţi doreşti şi gândeşti la scară foarte mare, vei acţiona în acea direcţie, şi acolo vei ajunge.

Un citat foarte bun spus de T.Harv Eker despre bogaţi şi săraci este: „Oamenii bogaţi gândesc la scară mare. Oamenii săraci gândesc la scară redusă.

Gândeşte mereu la ceva mare. Dorinţa te va ajuta să-ţi îndeplineşti visul.

Drumul spre imbogatire

Recunoştinţa

Şi aici nu mă refer la rugăciuni.

Mă refer la recunoştinţa pe care o avem semenilor noştri, să fim recunoscători cu cei din jur.

Prin recunoştinţă mă mai refer şi la divinitate. Recunoştinţa pe care o acorzi divinităţi şi ţie însuţi că faci ceea ce faci.

Recunoştinţa este bună pentru viziunea ta, pentru dorinţa ta de a te îmbogăţi. Te ajută să fi mai tare şi să crezi mai mult în scopul tău de a fi bogat.

Gândirea

Gândirea duce la impactul voinţei. Dacă te gândeşti la sărăcie, la zilele fără bani din trecut, la modul în care trăiesc săracii vei ajunge să gândeşti ca săracii.

Dacă vei gândi că în viitor o să ai bani şi că o să-ţi cumperi x,y,z vei ajunge să gândeşti ca un milionar.

Bogăţia depinde de voinţă. Voinţa depinde de modul în care gândeşti.

Acţionează acum!

Dacă vrei să te îmbogăţeşti, nu amâna asta pe viitor. Acţionează acum, analizează-ţi mediul în care lucrezi şi vezi dacă este mediul potrivit.

Dacă nu este, schimbă-l. Mută-te în mediul potrivit care te va ajuta să te îmbogăţeşti.

Nu ieri şi nu mâine. Azi e momentul potrivit.

Acţionează eficient

Dacă tot faci lucruri şi dacă tot munceşti, măcar munceşte eficient. Ineficienţa te ţine pe loc.

Fiecare lucru ineficient te ţine pe loc.

Există o lege care spune aşa „Dacă nu faci lucrurile ineficient, şi faci destule lucruri eficiente, vei ajunge bogat.”

Respectă această lege în tot ceea ce faci de acum înainte şi nu te abate niciodată de la ea. Dacă simţi ceva în neregulă, schimbă-ţi stilul şi mediul de lucru.

Evoluţia

Evoluţia, sau mai corect spus, dorinţa de a evolua mereu, este foarte importantă când vine vorba de îmbogăţire.

Cu toţi ne dorim mai mult de la viaţă din dorinţa noastră de a evolua.

Trăieşte mereu cu dorinţa de a evolua. Doreşte-ţi mai mulţi bani, rămâi mereu cu sentimentul că te vei îmbogăţi şi fă tot ce poţi pentru rămâne pe acea direcţie.

Nu te lăuda cu succesul deoarece atunci o să fii măcinat de temeri şi îndoieli. „Oricând întâlneşti un lăudăros, să fii sigur că, în sinea lui, e măcinat de temeri şi îndoieli.”

Dacă tu crezi şi inspiri evoluţie celor din jur, şi aceştia îşi vor dori evoluţie.

De reţinut!

E destul de complicat şi e nevoie de multă muncă pentru a ajunge bogat. Îmbogăţirea nu ţine doar de cunoştinţele tale profesionale, ţine şi de comportament.

Uite 3 lucruri cu care trebuie să rămâi după acest articol:

1. Îmbogăţirea se face doar atunci când ai dorinţa de a şti mai mult, a face mai mult şi a fi mai mult. Cu cât dai mai mult de la tine, fără a intra în conflict cu alţi, cu atât te vei îmbogăţi mai mult şi vei ajunge să schimbi socitatea.

2. În momentul în care vei deveni un creator, vei începe să te îmbogăţeşti.

3. Evoluţie. Doreşte-ţi mai mult de la tine în fiecare zi. Acţionează acum şi eficient. Ineficienţa te va ţine pe loc.

Eu personal cred în aceste legi şi mă gândesc zilnic la ele. Sunt convins că numai eu sunt responsabil să îmi îndeplinesc visele iar dorinţa mea este mai mare ca niciodată să ajung acolo.

Îţi recomand să citeşti acest articol de 2 ori, să-ţi cumperi cartea şi să începi să-ţi pui visele în aplicare. Dorinţa ta te va duce acolo unde visezi.

Pe final, doresc să te invit să comentezi pe baza acestui articol. Să-mi spui părerea ta cu privire la modul în care putem să ne îmbogăţim.

Cum vezi tu direferenţa dintre un sărac şi un bogat? Ce face bogatul diferit faţă de un sărac?

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.