Disciplina in Pariuri este Esentiala

Ca in orice domeniu, in pariurile sportive trebuie sa arati, de asemenea, cateva calitati pentru a avea sanse mai mari de reusita.

Sigur, orice persoana care a implinit 18 ani poate avea acces la pariurile online, insa asta nu inseamna neaparat ca toata lumea va obtine profit de pe urma acestei activitati, care ar trebui, pana la urma, considerata o distractie.

Pentru a avea succes la pariuri iti trebuie cateva calitati, una dintre cele mai importante, daca nu chiar cea mai importanta, reprezentand-o disciplina.

Cum ajungi sa fii disciplinat in pariuri?

In foarte multe cazuri, disciplina in ceea ce priveste pariurile se dobandeste in timp, astfel ca nu poti avea pretentia ca inca din primele zile de pariere sa deprinzi aceasta calitate.

Disciplina inseamna a nu plasa pariuri haotic, ci dupa un plan bine gandit inainte. Acesta se refera, in multe cazuri, la plasarea unor pariuri sau a unor tipuri de pariu bazate pe experientele anterioare.

Astfel, daca in trecut un tip de pariu ne-a adus profit il putem plasa in continuare, iar daca ne-a facut deseori sa pierdem ar fi bine sa renuntam la el sau sa aducem cateva modificari.

Sigur, este foarte greu sa tii minte toate tipurile de pariu care te-au facut sa generezi profit, mai ales daca plasezi multe pariuri intr-un interval scurt de timp.

De fapt, probabilitatea sa tinem minte mai usor tipurile de pariu care ne-au facut sa pierdem este mai mare decat aceea de a memora pariurile in urma carora am generat profit.

De aceea, cel mai bine ar fi sa notam undeva toate pariurile plasate de la inceputul activitatii noastre sau macar pe cele mai recente.

Si unde se pastreaza si organizeaza mai bine aceste date decat intr-un document Excel?

Acolo poti trece cu usurinta orice detaliu ar pariurilor plasate.

La sfarsitul unei perioade dinainte stabilite recomandam sa analizezi in detaliu toate pariurile mizate pana atunci, scopul principal fiind acela de a aduce imbunatatiri sau de a elimina complet tipurile de pariu care nu au generat profit, fiindca acestea vor fi, cu siguranta.

Plaseaza pariuri cat mai variate la inceput

In efectuarea analizei recomandam sa mizezi pe mai multe tipuri de pariu, astfel la sfarsitul perioadei, cand vei analiza pariurile efectuate pana atunci, existand o probabilitate mare sa excelezi la unul sau la mai multe tipuri de pariu.

In schimb, daca te limitezi la doua sau trei astfel de tipuri sansele de a descoperi ceva de care ai putea profita in viitor devin tot mai mici.

Pentru a plasa mai multe tipuri de pariu trebuie sa ai de unde alege, in vederea acestui lucru fiind recomandata o casa online care sa dispuna de o oferta bogata.

Daca nu cunosti deocamdata care sunt casele de pariuri ce dispun de o oferta bogata, vei afla accesand site-ul Intelbet. Aici poti consulta clasamente obiective la care participa toate casele de pariuri, clasamente alcatuite in functie de cote, de oferta pariurilor live si pre-live, dar si de popularitatea lor in randul utilizatorilor Intelbet.

In ceea ce priveste oferta de pariuri pre-live, patru sunt casele de top, 8 prezinta o oferta medie, iar celelalte una mediocra. Pentru a afla care sunt acestea nu trebuie decat sa vizitezi site-ul Intelbet.

Tot acolo vei descoperi o recenzie pentru fiecare casa de pariuri licentiata, “deliciul” recenziei fiind facut atat de cele 3 puncte forte, cat si de cele 3 puncte slabe regasite la acea casa. In interiorul recenziei mai poti gasi parerile utilizatorilor Intelbet cu privire la acea agentie, putand sa adaugi si o reclamatie in cazul in care descoperi nereguli privind contul tau la respectiva casa online. In foarte multe cazuri, reclamatiile sunt rezolvate de Intelbet in favoarea ta.

Pe Intelbet nu gasesti doar aspecte referitoare la casele de pariuri, ci si un concurs lunar de pronosticuri la care poti participa gratuit, fara niciun fel de restrictie. Nici macar nu este nevoie sa argumentezi pronosticurile alese.

Aceasta sarcina le revine tipsterilor, tu trebuind doar sa alegi daca pronosticul oferit de ei va fi sau nu castigator. Printre tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania.

Fondul total de premii este de 800 RON, impartit primilor 8 clasati.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Notă: Articol scris în cadrul campaniei de strângeri de fonduri pentru Zolty.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.