De la ZERO la INVESTITOR cu Irina Chitu S08E05

Irina Chițu este una dintre cele mai vizibile persoane la TV din zona de educație financiară și mă bucur tare mult că reușește să transmită principii și informații prețioase către publicul de la TV.

A lansat în 2006 ghidul financiar FinZoom.ro, care monitorizează activ şi analizează imparţial piaţa financiară şi ajută consumatorii să economisească timp, bani şi efort. FinZoom.ro este câştigătorul premiilor Internetics de “Cel mai Bun Site de Servicii Financiare”.

Oferă consultanţă gratuită privind produsele şi serviciile bancare şi nebancare și este prezentă la multe evenimente unde transmite informații practice despre domeniul bancar și investițional.

Este co-autor al cărții ”Secretul Banilor – Educația financiară pe care nu o înveți la școală” care s-a vândul în peste 5000 de exemplare din noiembrie și până la filmarea acestui video – un succes foarte mare care ne dă încredere că românii au început să înțeleagă rolul educației financiare din România.

*Super #CONCURS!*

Avem de oferit 2 cărți ”Secretul Banilor – Educația financiară pe care nu o înveți la școală” scrise și oferite de Irina Chițu și Denisa Dascălu. Sunt ca o enciclopedie a finanțelor personale. Toate informațiile sunt puse cap la cap pentru dezvoltare acestui cărți. (recomand cu drag să cumperi cartea și să o păstrezi în biblioteca ta)

Pentru a participa la concurs trebuie să răspunzi la următoarea întrebare: *”De ce avem nevoie de educație financiară în viața noastră?”*

Concursul este realizat până pe 27 Martie.  Pe 28 martie vom anunța câștigătorii printr-un reply la comentariul lor. Vom alege câștigătorii în funcție de răspunsul oferit la întrebare.

Înscrierile se fac printr-un comentariu la video aici.

Podcastul este suținut de:

 • Brokerul oficial: XTB unde ai posibilitatea să investeși în acțiuni și ETF clasice fără comision. Dacă dorești să testezi platforma XTB – îți poți face aici
 • Banca Oficială – – o bancă digitală, disponibilă clienților români 100% digital, oriunde, oricând. Bucură-te de un cont curent cu ZERO costuri, transferuri rapide prin intermediul serviciului național de plăți instant și cumpărături online sigure. La deschiderea contului, primești și un card de debit virtual, absolut gratuit! Descarcă aplicația și vezi cât de simple și accesibile sunt serviciile bancare cu Raiffeisen Digital Bank.
 • Editura Act și Politon specializata pe domeniul financiar si cel mai important producator de carti audio din Romania care ne oferă cărție pentru concursurile noastre.
 • Aplicația investestelabursa.ro de unde ne informăm în legătură cu toate companiile care sunt cotate la BVB.

Vă invit sa urmăriți episodul și să reveniți cu orice întrebare aici sau pe canalul de youtube.

Episodul îl poți asculta atât audio în playerul de mai sus sau pe platformele menționate mai jos, dar și video pe youtube:

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Poți asculta interviul VIDEO și pe canalul de Youtube Banii Vorbesc! Nu uita să dai subscribe!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

       

În acest episod, vei afla informații despre:

 • „Secretul banilor” ca o enciclopedie
 • Nivelul educației financiare în România
 • Nivelul de bază în educația financiară
 • Cum se setează obiective financiare pe termen lung?
 • Primii pași către investiții
 • Importanța diversificării în investiții
 • Evoluția investițiilor în România
 • Crearea obiceiului de a investi constant
 • Dezvoltarea propriei strategii de investiții
 • Investiții sau rambursare anticipată a creditului?
 • Cum investește Irina Chițu?
 • Ideea din spatele cărții „Secretul banilor”

Nu uita să te abonezi pe youtube ca să fii primul care primește noile episoade Banii Vorbesc.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.