Cumpara un Advertorial de pe laurentiumihai.ro si il ajuti pe Zolty sa calatoreasca mai usor

Am aflat de Zolty acum câteva săptămâni şi mi-am dorit din prima să fac parte din campania lui de strângere de fonduri.

Organizează o campanie de strângere de fonduri prin care poţi cumpăra diferite advertoriale sau bannere pe bloguri din România în schimbul unei sume de bani care va fi distribuită direct lui Zolty.

Bloggerii trebuie să se ajute între ei şi asta vreau să fac şi eu pentru el. Chiar dacă suferă de o boală pe care nici nu pot să mi-o imaginez cât de grea poate să fie, m-am decis să-l ajut cât pot eu de mult.

Este o persoană care scrie pe blogul personal din 2010, în ciuda faptului că îi este greu. Continuă să scrie şi o face cu multă pasiune.

Toţi am avea ceva de învăţat de la el şi chiar îmi doresc să ajung la el în comună, în judeţul Cluj, să-l întâlnesc şi să vorbesc cu el.

L-am cunoscut la telefon şi mi-a oferit o încredere foarte mare. Chiar sper să-şi îndeplinească visul şi să poată călători mai uşor prin ţară.

El strânge bani pentru  un vis cu care speră să ajute şi mai multe persoane cu dizabilităţi. Visul lui constă în a cumpăra  o mașină adaptată cu o rampă care să-l ajute să călătorească mult mai uşor.

Doreşte să-şi ajute toţi prietenii cu dizabilităţi în privinţa asta. Motivul pentru care îşi doreşte acest lucru, îl poţi citi aici.

Pentru acest acest vis foarte important, el a contactat zeci de bloggeri din România care să-l ajute să strângă aceşti bani. Fiecare dintre noi vrea să ofere un advertorial sau un banner în schimbul unei sume de bani care să fie direcţionată către această cauza.

Aşadar, te invit, cu multă încredere, să te promovezi pe blogul laurentiumihai.ro.

Cum poţi să te promovezi şi costurile cu aproximaţie:

  1. Advertorial scris de mine cu minim 2 linkuri către website-ul tău. Promovat într-o comunitatea (social media + email) de peste 30.000 de oameni. – Costul este de aprox. 100 euro dar putem negocia dacă eşti interesat.
  2. Sponsorizarea unui articol scris de mine. Vei primi un link în cadrul articolului. – Costul este de aprox. 30 de euro, dar putem negocia dacă eşti interesat.
  3. Un banner de 300x250px pe blog (în interiorul articolelor – vezi exemplu din acest articol), timp de o lună. O să-l vadă cei peste 100.000 de unici care intră lunar pe blog. Costul este de 120 euro, dar putem negocia dacă eşti interesat. – această ofertă nu mai este valabilă. A fost adjudecat bannerul.

Hai să-i facem viaţa mai uşoară lui Zolty şi acceptă una dintre propunerile mele de mai sus.

Toţi banii se vor direcţiona direct către el. Va fi realizată o donaţie în contul lui, însă aceste detalii tehnice le vom discuta ulterior.

Dacă eşti interesat, aştept un email din partea ta pe contact@laurentiumihai.ro. Acolo vom discuta toate detaliile.

Zolty şi cu mine te salutăm cu drag şi aşteptăm mesajul tău.

Succes la bani!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.