Banii Vorbesc S.04 Ep.03 – Cum Sa-ti Traiesti Viata Ca Un Business

Mă bucur de fiecare dată când revin la podcast să vorbesc despre diferite concepte în care eu cred cu mare tărie și pe care încerc să le promovez cât se poate de mult.

Am discutat cu Sorin multe subiecte interesante în acest podcast.

Am vorbit despre background-ul meu, de unde am pornit, despre cei 8 ani de blog cu laurentiumihai.ro, despre afacea în care sunt implicat 100% din timp The Pharmacy, dar și despre investiții și cum a fost perioada acesta de criză medicală pe plan personal.

Am discutat despre diferite tipuri de investiții utile în aceste vremuri și am vorbit despre ce acțiuni poți lua atunci în următoarea perioadă.

Nu în ultimul rând, am discutat despre Cursul Online recent lansat: Strategii și Tipuri de Investiții care s-a bucurat de multe aprecieri de la cei care s-au înscris.

Am vorbit despre motivele pentru care este pe email, cât de folositor este pentru un începător, de ce este format din 36 de lecții și de ce sunt trimise o dată la 2 zile.

Am gândit tot acest proces destul de lung pentru care fiecare să aibă timp să adune notițe și să-și sedimenteze cunoștințele obținute. 

Bonus de final este că fiecare va primi o mini ședință personală în care să discutăm despre strategiile de investiții dezvoltate în urma cursului.

Te las pe tine să asculți podcastului. Orice întrebare o aștept cu drag printr-un comentariu la un email la contact@laurentiumihai.ro.

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

    

Ascultă interviul complet (aproape o oră) şi află răspunsuri la întrebări precum:

  1. Cum iti protejezi finantele in situatii de criza?
  2. Cum poti genera venituri (aproape) pasive din investitii?
  3. De unde incepi cu educatia financiara personala?
  4. Ce schimbari trebuie facute in momente de criza?
  5.  Care e importanta unui fond de urgenta?

Urmează un nou episod în curând. Abonează-te puţin mai jos ca să afli primul despre el.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.