Cum sa-ti gestionezi mai rapid retelele sociale

Astăzi scriu un articol din perspectiva omului de marketing care în fiecare zi gestionează zeci de conturi de reţele sociale şi analizează zeci de website-uri din punct de vedere al marketingului online.

Da, îmi place mult marketingul online şi de aceea aici intră şi partea mea antreprenorială, care este concentrată în această direcţie. Dacă nu ştiai, te invit să citeşti mai multe despre mine AICI.

Pentru cei care au în gestiune mai multe pagini de reţele sociale şi mai multe website-uri, aplicaţia pe care o voi recomanda mai jos cred că o să ajute foarte mult.

Aplicaţia pe care am primit-o în testing şi cu care m-am împrietenit foarte repede se numeşte mugiosocial.com.

mugiosocial

Este genul de aplicaţie care te ajută foarte mult la nivel de eficienţă. Intri în această aplicaţie şi găseşti totul aici fără să intri în alte zeci de pagini de unde să-ţi culegi informaţiile.

Dacă m-aş apuca să fac o listă cu ce face aplicaţia, cred că te vei plictisi de citit. Eu am extras mai jos principalele funcţii, urmând ca pe celelalte să le găseşti tu folosind aplicaţia:

  1. Îţi poţi integra toate reţelele sociale (facebook profil, pagină, google+, twitter, linkedin, etc) şi postezi în mod automat pe toate aceste aplicaţii fără să intri pe fiecare în parte. Poţi şi să programezi la fiecare postări în orice zi şi la orice oră doreşti. Chiar şi pe grupuri poţi să programezi postări pe aplicaţie.
  2. Îţi poţi integra toate conturile cu statistici pentru website-ul tău (google analytics + facebook) şi să ai în timp real statistici folositoare pentru site-ul tău.
  3. Poţi primi automat informaţii despre fiecare postare de-a ta de pe facebook, linkedin, etc. Informaţii precum: câte click-uri, căte like-uri, la câte persoane a ajuns.
  4. Îţi poţi seta să se publice automat în toate reţelele tale sociale în momentul în care postezi un articol pe blog. Util dacă nu ai timp după ce scrii un articol să-l promovezi.
  5. Poţi monitoriza nelimitat căutările după cuvinte cheie. Această funcţie este asemănătoare cu cea dea la Zelist.ro.
  6. Îţi poţi seta tot felul de obiective (ex. număr de vânzări, număr de leaduri – tot ce ţine de conversii) pe care să le analizezi individual.
  7. Într-un timp foarte scurt poţi descărca rapoarte cu privire la activitatea ta online. Util pentru un om de marketing care la final de lună trebuie să arate clientului detalii, dar chiar şi pentru un blogger e bun dacă vrea să primească feedback pe munca depusă.

Acestea sunt cele mai importante informaţii pe care eu le-am testat şi care mie mi-au atras atenţia.

O s-o folosesc şi în continuare deoarece simt că îmi eficientizează munca în multe locuri şi cred că mai am de testat multe la ea.

Eu zic că merită să-l încerci pentru 30 zile. Pentru această perioadă este gratuit. După aceea va trebui să plăteşti o taxă de 19$ pe lună, sau de 149$ pe lună dacă ai o agenţie de marketing online. Costurile nu sunt mari deloc pentru câte ştie să facă.

Mai multe detalii despre el găseşti aici:

Testează gratuit pentru 30 de zile Mugiosocial.com (Social Analytics Platform)

Dacă doreşti mai multe detalii despre aplicaţie, lasă-mi un comentariu mai jos şi îţi voi răspunde cât pot de repede.

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.