Cum sa gasesti cel mai bun pret la biletele de avion [Recomandare website]

Cum sa gasesti cel mai bun pret la biletele de avion [Recomandare website]

Revin cu recomandările de aplicaţii/website-uri pentru o viaţă mai bună din punct de vedere financiar.

Când te gândeşti la bilete de avion, te gândeşti imediat la vola.ro sau să intri pe toate site-urile operatorilor de zboruri. Vola.ro este un site foarte bun şi ieftin, în special când are oferte speciale.

Astăzi, în schimb, vreau să-ţi prezint o altă recomandare de platformă, de tip agregator, care include toate marile companii aeriene din lume şi multe agenţii de voiaj.

companii aeriene

Platforma pe care ţi-o recomand se numeşte Momondo, iar pe mine deja m-a convins. (nu m-au plătit, iar articolul nu este unul sponsorizat)

De când am aflat de momondo mi-am căutat anumite rute unde aş dori să călătoresc anul acesta. De exemplu am căutat un zbor către Madrid.

Mi-a oferit toate posibilităţile de companii aeriene pentru perioada aleasă de mine. Cele mai ieftine fiind la RyanAir şi Wizz Air + câteva combinaţii dintre cele 2 companii.

momondo

Ce am făcut imediat a fost să caut dacă preţurile corespund pe site-uri private ale companiilor de zbor.

Partea interesantă era că toate preţurile erau identice, în unele cazuri găsisem chiar mai ieftin pe momondo decât pe site-urile lor (s-ar putea să fi fost o promoţie specială celor care cumpără de pe platformă).

Mă bucur că nu mai trebuie să caut la fiecare companie de zboruri în parte să văd care este mai convenabil. E bine că acum găsesc într-un loc toate companiile de zbor cu toate ofertele.

Ce mai îmi place la această platformă este posibilitatea de a primi notificări când preţul scade sau când sunt reduceri (Alertă Preţ).

Nu îmi place să dau 399 de lei, dus-întors până la Madri? îl adaug în wishlist şi voi primi notificare când preţul va fi mai mic.

Îmi va salva mult timp de cercetare…

Momondo + Hotelscombined.com (despre care am mai scris AICI) – ar fi combinaţia perfectă pentru o vacanţă sau un city break accesibil.

Vola.ro îl recomand mai mult pentru ofertele speciale pe care le au zilnic.

Ce părere ai? E utilă platforma?

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.

Articol Recomandat! Cum sa investi sa investesti pe bursa in mod gratuit!

Felicitări pentru că ai citit tot articolul. Dacă ţi-a plăcut, ajută-mă să-l promovez mai departe cu un share:

INTRĂ ÎN COMUNITATEA LAURENTIUMIHAI.RO