Cum sa gasesti cel mai bun pret la biletele de avion [Recomandare website]

Revin cu recomandările de aplicaţii/website-uri pentru o viaţă mai bună din punct de vedere financiar.

Când te gândeşti la bilete de avion, te gândeşti imediat la vola.ro sau să intri pe toate site-urile operatorilor de zboruri. Vola.ro este un site foarte bun şi ieftin, în special când are oferte speciale.

Astăzi, în schimb, vreau să-ţi prezint o altă recomandare de platformă, de tip agregator, care include toate marile companii aeriene din lume şi multe agenţii de voiaj.

companii aeriene

Platforma pe care ţi-o recomand se numeşte Momondo, iar pe mine deja m-a convins. (nu m-au plătit, iar articolul nu este unul sponsorizat)

De când am aflat de momondo mi-am căutat anumite rute unde aş dori să călătoresc anul acesta. De exemplu am căutat un zbor către Madrid.

Mi-a oferit toate posibilităţile de companii aeriene pentru perioada aleasă de mine. Cele mai ieftine fiind la RyanAir şi Wizz Air + câteva combinaţii dintre cele 2 companii.

momondo

Ce am făcut imediat a fost să caut dacă preţurile corespund pe site-uri private ale companiilor de zbor.

Partea interesantă era că toate preţurile erau identice, în unele cazuri găsisem chiar mai ieftin pe momondo decât pe site-urile lor (s-ar putea să fi fost o promoţie specială celor care cumpără de pe platformă).

Mă bucur că nu mai trebuie să caut la fiecare companie de zboruri în parte să văd care este mai convenabil. E bine că acum găsesc într-un loc toate companiile de zbor cu toate ofertele.

Ce mai îmi place la această platformă este posibilitatea de a primi notificări când preţul scade sau când sunt reduceri (Alertă Preţ).

Nu îmi place să dau 399 de lei, dus-întors până la Madri? îl adaug în wishlist şi voi primi notificare când preţul va fi mai mic.

Îmi va salva mult timp de cercetare…

Momondo + Hotelscombined.com (despre care am mai scris AICI) – ar fi combinaţia perfectă pentru o vacanţă sau un city break accesibil.

Vola.ro îl recomand mai mult pentru ofertele speciale pe care le au zilnic.

Ce părere ai? E utilă platforma?

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.
//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js