Cum sa gasesti pretul cel mai mic la produsul dorit

Zilele trecute am stat şi mi-am căutat un telefon. Ce faci când vrei să-ţi cumperi un produs din gama IT&C sau electrocasnice?

Intri repede pe cele mai cunoscute magazine care îţi trec prin minte: emag.ro, altex.ro sau domo.ro.

Cauţi produsul şi vezi că diferă preţurile. Stai puţin şi te gândeşti şi cumperi de pe unul dintre aceste magazine deoarece oferă încredere.

În schimb încrederea şi calitatea produselor sunt la fel peste tot. Singura diferenţă e că aceste magazine investesc o căruţă de bani în promovare, iar cele mai puţin cunoscute nu investesc deloc.

Cum sa gasesti pretul cel mai mic la produsul dorit

Una dintre regulile de a economisi bani şi de a-ţi reduce costurile atunci când vrei să-ţi cumperi un produs este să compari preţurile de pe mai multe magazine.

Produsul pe care l-am vrut eu să-l cumpăr costa pe emag 849,00 lei, iar pe altex şi domo cam tot la fel.

Am intrat repede pe Price.ro şi pe compara.ro şi am zis să văd dacă găsesc şi în altă parte produsul.

Price.ro

price.ro

Compara.ro

compara.ro

După o mică cercetare pe aceste site-uri mi-am găsit produsul foarte uşor cu preţuri începând cu 710 lei până la 900 de lei.

Întrebarea este: Să cumpăr de pe un site mai anonim cu preţul de 710 lei sau să iau de pe un site cunoscut cu o maşinări de marketing bine realizată unde preţul este mult mai ridicat?

Analiza care nu a durat mai mult de 10 minute mi-a oferit o reducere de 18%.

Tu ce faci când vrei să-ţi cumperi un produs? Preferi să-l cumperi de pe emag la un preţ mai ridicat sau de pe unde site mai puţin necunoscut cu un preţ scăzut?

Aştept părerea ta printr-un comentariu mai jos!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.