Cum investim CALCULAT in actiuni individuale? Cristi Tudorescu S07E20

Un episod interesant alături de Cristi Tudorescu – unul dintre speakerii ediției din acest an al Invest Strategy Forum – conferința de 3 zile, la Poiana Brașov, pentru investitori. Prinde oferta de early birds până pe 31 iulie investstrategyforum.ro.

Cristian are un background de peste 15 ani în investiții și evaluarea acțiunilor listate la bursă. Specializat pe analiză financiară și fundamentală, a susținut până acum training-uri și cursuri de autorizare pentru mai mult de 700 de profesioniști din domeniul financiar-bancar și al piețelor de capital.

Este consultant financiar pentru companii și cofondator Investors Club.

În acest episod vom vorbi despre cum ne putem dezvolta o strategie de investiții active în acțiuni internaționale, dar și locale. Este o discuție de o oră în care vei afla răspunsuri la multe întrebări interesante de la unul dintre cei mai apreciați analiști din România. Recomand cu drag să parcurgeți întregul episod.

Recomandare eveniment: Invest Strategy Forum – 6-8 octombrie – Poiana Brasov – investstrategyforum.ro – 3 zile, 2 nopti, 100 de participanți și 6 speakeri care te vor ajuta să înțelegi mai bine cum să-ți dezvolți o strategie de investiții active sau pasive.

P. Podcastul Banii Vorbesc este susținut de XTB unde ai posibilitatea să investeși în acțiuni și ETF clasice fără comision. Dacă dorești să testezi platforma XTB – îți poți face aici

Vă invit sa urmăriți episodul și să reveniți cu orice întrebare aici sau pe canalul de youtube.

Episodul îl poți asculta atât audio în playerul de mai sus sau pe platformele menționate mai jos, dar și video pe youtube:

Nu uita că poţi descărca gratuit emisiunea când doreşti tu! Poți asculta interviul VIDEO și pe canalul de Youtube Banii Vorbesc! Nu uita să dai subscribe!

Unde mai puteţi asculta emisiunea Banii Vorbesc: 

      

În acest episod, vei afla răspunsuri la următoarele întrebări:

 • Cine este Cristi Tudorescu și care sunt principalele lui activitati zilnice (la nivel profesional)?
 • De cand ai inceput sa investesti la bursa si cum a fost startul pentru tine?
 • Esti un investitor pasiv sau iti place sa fii activ pentru portofoliul tau?
 • Care este diferenta intre a investi intr-un ETF care replica unde indice si a investi individual in actiuni?
 • Cum ar trebui sa inceapa un investitor atunci cand se hotaraste sa realizeze un portofoliu de actiuni?
 • Care ar fi cele mai importante aspecte / criterii în alegerea unor acțiuni?
 • Care sunt indicatorii cei mai importanti ale unei actiuni cand o analizam? La ce sa ne uitam cand o analizam?
 • Cate actiuni ar trebui sa avem in portofoliu? Sectoare diferite?
 • Cat de des ar trebui sa le monitorizam? (cat timp ar trebui sa alocam acestui portofliu in general)
 • Cand alegi sa vinzi o actiune? trebuie sa ai principii clare de vanzare? Ex: la -15 vinzi la +30 vinzi.
 • Riscurile investitiilor in actiuni individuale este mai mare decat in cazul indicilor. Ce solutii avem ca sa diminuam riscul?
 • Cum arată portofoliul lui Cristi Tudorescu în acest moment?
 • Fiind ceva la mare cătuare în acest moment, cum crezi ca va evolua Hidroelectrica și cât de mult va ajuta la creșterea Bursei de Valori Bucuresti?
 • La ce să ne așteptăm în a doua partea a anului 2023?
 • Ne vom vedea pe 6-8 octombrie, live, in Poiana Brasov, la Invest Strategy Forum – ne poți spune din punctul tău de vedere de ce sunt importante aceste evenimente de educație și networking pentru un investitor?

Nu uita să te abonezi pe youtube ca să fii primul care primește noile episoade Banii Vorbesc.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitatea Fac cinste cu o cafea!.